MBHälsa – Community

Jag öppnar mitt eget hälsocenter.....

Det jag ska göra nu är superläskigt, spännande, häftigt, upplyftande, nervöst, helt galet och alldeles alldeles underbart….

Den här tanken har grott i mig länge länge. Jag har planerat och börjat bygga på en plats att vara på. Men osäkerheten och rädslan att stå helt på egna ben har varit för stark. Jag har inte vågat ta steget helt enkelt.

Men nu är jag redo! Nu vågar jag!

Jag vet att ni är många som vill ha min coaching och min onlineträning. Idag är jag på flera olika ställen, både online och i fysiskt på plats. Det blir ingen bra mix, jag känner mig splittrad.
Jag vill prata med er mer, få inspirera i samtal och inte bara via inlägg på sociala medier. Ni är många som kontaktar mig med frågor och med tack för allt jag gör….
Det gör mig så himla glad och tacksam.

Givetvis är den stora drömmen en egen riktigt stor lokal där jag kan ta emot er alla här i Falun. Men det går bara inte. Varken pengarna eller tiden att bygga upp något finns. 

Så jag ska starta mitt eget hälsocenter helt online.
MBHälsa Community

I mitt community ingår ALLT jag gör. 

  • Liveträningspass
  • Coachingsamtal i grupp
  • Utmaningar
  • MammaStark
  • Allt inspelat material
  • Löpprogram
  • mm mm

Det är precis som att ha ett medlemsskap på ett gym, alla pass ingår. När jag startar olika utmaningar och gruppträningar betalar du som medlem ingenting extra för att vara med. 
Vi kommer att ha nya utmaningar varje månad och passen kommer inte att vara på en stående tid varje vecka. Det ska vara ett community som hela tiden förnyas och förändras. Jag vill ha dynamik, nyfikenhet och få bidra till viljan av förändring och lära nytt.

Jag VET att det här kan bli hur bra som helst!
Men jag kan inte göra det här själv. Ni behöver vara med för att det ska bli ett community. Grunden är lagd om hur jag vill att det ska vara men alla medlemmar får komma med önskemål om vad som helst. Kanske är det något speciellt träningspass du vill ha, ett ämne du vill att jag tar upp eller hjälp med hur du kommer igång med träningen.

Mejla mig gärna om du har frågor eller om du bara vill säga hej….
Mejla här 

Smygstarten är redan igång men den 1 maj är allt klart!!!

Lämna ett svar