Kropps- och hälsoanalys

I min pt-studio 3 km utanför Falun erbjuder jag kropps- och hälsoanalyser. De finns i två olika upplägg beroende på hur omfattande du vill ha.
Du bör vara ombytt till träningskläder och jag kommer att röra och känna på din kropp.

Kroppsanalys 90 minuter

Kropps- och hälsoanalys 180 minuter

I denna stora analys går vi igenom hela kroppen, både utanpå och inuti. Besöket tar 180 minuter.

Vi delar upp besöket i tre delar, 60 minuter vardera på ett ungefär.

 • Hälsan
  Innan vår träff har du fyllt i en stor hälsoundersökning från mig. Ev har du även gjort blodprov via Werlabs eller ett fettsyretest via mig. Vi går igenom testet/testerna tillsammans och du får mina tankar och funderingar kring det.
 • Fysiken
  Jag utför en kroppsanalys (screening) på dig, vilket innebär hållning, rörlighet, andningsmönster, bålstabilitet, stelhet, styrka och ev kondition. Du behöver ha träningskläder på dig och jag kommer att behöva känna och röra på din kropp.
 • Verktyget
  Vi går igenom din pärm där du förutom alla dina testresultat har en uppsjö av recept, kosthållningar, träningsövningar, stresshantering, sömntips mm. Jag ger dig en kosthållning som passar, rekommenderar kosttillskott och andra näringsämnen/livsmedel och tips på andra livsstilsförändringar i den mån det behövs.
  Dessutom får du med dig övningar som du behöver göra för att korrigera hållning och träna upp ev svagheter.

Detta är en komplett kropps-och hälsoanalys och ganska unik i sitt slag. Jag anser att allt hänger ihop. Det räcker inte med att bara träna, vi måste äta bra och rätt, sova bra, stressa ”lagom” och ta hand om hela oss.

Du får med dig en ”verktygslåda” med allt du behöver för att optimera din hälsa. Att kunna må ditt bästa jag. Sen är det upp till dig hur du använder verktygen. Antingen går du ”all in” eller så tar du ett steg i taget. Du gör det som känns bäst för just dig.

Pris: 2495 kronor ( inkl pärm, värde 900kr samt en liten goodiebag )

Det finns möjlighet att boka in en återkoppling eller fler om du känner att du behöver coachning i din nya livsstilsförändring. Pris: 450kr/30 minuter (samtal eller träff)

Det kommer även att finnas kaffe/te och tilltugg samt tid för pauser.

Mejla mig på info@mbhalsa.com för bokning eller frågor.

Kropps- och hälsoanalys 90 minuter

Under 90 minuter gör jag en kroppsanalys på dig, samt ger dig övningar och tips för vad du kan förbättra.

Vi gör rörelsetester, tittar på din hållning, ditt andningsmönster, kontrollerar bålstabiliteten, eventuell stelhet eller tighta muskler samt gör vissa styrketester.

Du bör ha på dig tighta träningskläder och jag kommer att känna och röra på din kropp.

När du lämnar mig har du med dig information för vilka muskler du behöver träna, vilka du behöver stretcha samt tips på korrigeringar. Du får även med dig ett häfte med övningar samt en liten goodiebag.

Pris: 1195 kronor

Boka eller ställ frågor på info@mbhalsa.com