Matilda Brasar – Din personliga tränare med fokus på funktionsmedicin!

Jag tror att varje individ är en perfekt sammansättning, men vår moderna livsstil har tyvärr förlorat den optimala balansen. Våra stillasittande vanor leder till kroppar som inte fungerar som de borde, med smärtor och sjukdomar som följd. Hos mig är du inte bara en klient; du är en unik individ, och jag skräddarsyr träningen och rörlighetsövningarna efter just DIN kropp.

Jag tar det ”back to basic”, utan quickfix eller genvägar. Jag tror på att alla har potential att bli starka och återfå sin funktionella kropp. Min filosofi är att se helheten och anpassa träningen för att skapa varaktiga förändringar.

Jag beskriver mig själv som engagerad, noggrann, personlig och tydlig. Jag lever efter mina principer, är ärlig och fokuserar på det positiva. När du tränar med mig får du det lilla extra.

Min ambition är att inspirera till träningslust och förstå alla fördelar med en stark och fungerande kropp. Här hos mig är varje träningssession en investering i din hälsa och välbefinnande.

Min träning riktar sig till dig som inte känner dig bekväm på vanliga gym, dig som behöver vägledning för att komma igång eller helt enkelt behöver någon som pushar dig till nya höjder eller tyngder.

Jag har mitt eget gym, MBHälsa, i det vackra Vassbo, mellan Falun och Borlänge, med tillgång till dusch och bastu. Hos mig får du en helt personlig upplevelse, där vi tillsammans bygger upp ditt bästa jag.

♥ Redo för en starkare och mer funktionell kropp?

♥ Ta steget mot en hälsosammare kropp!

Är du ny kund behöver du börja med att boka in en kropps-och hållningsanalys innan träningen kan börja!

Jag är medlem i Kroppsterapeuterna, därmed försäkrad och jag har ett aktiebolag.

Välkommen med frågor på info@mbhalsa.com eller ring mig på 070-7978246

Priser:

  • Kropps-och hållningsanalys
  • Personlig träning 5 tillfällen
  • Personlig träning 10 tillfällen

 

  • 1095 kr
  • 3250 kr
  • 6000 kr