Träningshelg med Ketopodden på JA Ranch

Äntligen kunde vi genomföra en träningshelg ihop, jag och Pernilla, som vi har drömt om ända sen vi startade podden för 3 år sedan.

I vintras hörde Jannica från JA Ranch i Strömsnäsbruk av sig till mig och ville att vi skulle genomföra en träningshelg hos henne. Självklart ville vi det!!!
I mars körde jag och Pernilla dit för att kolla in stället och vi blev kära direkt. Det här stället passar oss perfekt då vi gärna vill vara mycket utomhus, pratar om den funktionella kroppen, det naturliga rörelsemönstret och maten. Här kunde vi träna och hålla i våra workshops ute på olika ställen, grilla ute, äta ute och bada i sjön.

Så nu till helgen som var blev det äntligen dags. 13 fantastiska kvinnor hade anmält sig och fick uppleva en helg fullspäckad med inspiration, träning och näringsrik/ren/hälsosam mat.
Vi hade med oss en massa mätinstrument som verkligen blev uppskattat av deltagarna. Såsom; blodsocker, blodketoner, utandningsketoner och kroppssammansättning med en InBody-våg. 

 

Omgivningarna var perfekta, djur och skog precis intill och en fin sjö i närheten. Jag startade varje morgon med en kort promenad till ett vindskydd där de även har femkamp. Där mediterade jag, såg dagen gry och samlade energi. Tog barfotapromenad tillbaka, njöt av dimman och solen som steg. 

Deltagarna fick flera träningspass, SomaMove, Yinyoga och även en femkamp där vi fick prova att skjuta med pistol, kasta lasso och yxa samt skjuta pilbåge vilket visade sig var svårare än vi hade trott. Det regnade under hela femkampen men vad gör det när en har roligt!
Resten av helgen var perfekt höstväder och så otroligt vackert med alla dess färger!

Vi lagade all mat själva, givetvis från grunden och absolut inga halvfabrikat. Köttet var lokalt, allt eko eller svenskt. Helt enkelt allt var genomtänkt och inga genvägar tagna. Under hela helgen var det mjöl-och sockerfritt så detta upplägg passar verkligen alla, oavsett om du äter Paleo, LCHF eller Keto. För dem som inte provat lågkolhydrat kost ännu var det en spännande helg med nya smaker och nya tankesätt.
Att hålla ett lågt blodsocker under hela dagen är vårt motto.

Vi fick även en föreläsning av Anders Murman om Acetrack vilket gav mycket information och kunskap om kroppens metabolism.

Jag och Pernilla höll en föreläsning om ren mat under fredagskvällen, jag hade en workshop om den funktionella kroppen på lördagen och Pernilla höll en workshop om att sätta mål den sista dagen. Deltagarna fick mycket att fundera på och en del nya insikter och det var otroligt att få uppleva deras engagemang och nyfikenhet. De bjöd verkligen på sig själva, delade erfarenheter och stöttade varandra under hela helgen. Så mycket kärlek och energi av starka/vackra/coola kvinnor.

🌟 POWER 🌟 

Jannica som äger det Bed & Breakfast vi bodde på var en fantastisk värd och samtidigt skötte hon om gården och alla hästarna, med hjälp av sin underbara man Krille. Ni var guld värda. Största tacket till er!! Om vi får kommer vi gärna tillbaka. 

En helg FULLPROPPAD med så många lärorika "pass" och härliga upplevelser.Åker hem med en massa nya kunskaper som jag ska använda mig av på hemmaplan.

Linda

Stort tack alla för en inspirerande , informativ rolig o svettig helg! Extra tack till Matilda och Pernilla som var så engagerad ,peppande och tog hand om oss sååå bra🙏. Trodde inte jag skulle orka träna idag (måndagen efter) meeen jag känner mig stark efter en underbar helg.

Anette

Tack, ännu en gång för denna helg! Så härligt coola kvinnor, så mycket livskraft & -erfarenhet! Alla dessa super power-kvinnor som jag har fått tillbringa en helg med! Vilken lyx att få hänga med er alla, vi har verkligen lyft, peppat, lyssnat o öppnat oss helhjärtat för varandra; både med livets glädje och sorg, lycka o trauman.

Ulrika

Vi fick otroligt fina ord av alla deltagarna efteråt och det var så häftigt att helgen blev så bra som vi hade trott. Och drömt om. 
Ett gott bevis på att det vi gör är viktigt och att det finns intresse för vårt budskap.
Sen hade vi otrolig tur som fick ett så underbart gäng med fantastiska kvinnor som växte av varandras styrkor.

Det ögonblick jag tar med mig närmast hjärtat var när 6 av oss hade genomfört ett intervallpass i skogen, hoppade ur alla kläder och tog ett nakenbad i sjön. 
Det var helt magiskt och så otroligt befriande!
Det var helt klart grupptrycket som fick oss alla att hoppa i men INGEN av oss ångrade det en sekund!

Med oss under helgen hade vi ett flertal företag som sponsrade på olika sätt. Många fina produkter i deltagarnas goodiebag bland annat. Vi hade tryckt upp en fin tygväska med Ketopodden på dessutom.
Stort tack till alla sponsorer!

🤎 Nobond Beauty där alla deltagare fick två provprodukter samt en rabattkod ”mbhalsa” som ger 15% på en beställning.

🤎 Fett & Flott sponsrade med talg, ister, benbuljong och leverpastej till matlagningen och en rabattkod ”ranchen” som ger 5% på tal av nöt fram till den 15 oktober.

🤎Joe Nimble sponsrade alla deltagare med bästa tåstrumporna från Injinji samt en rabattkod ”ketopodden” som ger 10% vid beställning i butik eller online. De finns både i Göteborg, Stockholm och Malmö.

🤎Get Acetrack, Anders Murman höll en föreläsning för oss om deras Acetrack, en utandningsmätare för ketoner. Med rabattkoden ”Ketopodden” får du 400 sek i rabatt ifall du beställer en Acetrack.

🤎Clean Eating sponsrade alla deltagare med en chokladkaka, salted caramel.

🤎 Björn Borg bjöd alla deltagare på ett träningslinne samt en rabattkod som ger 20% online, ”Ketopodden20”

🤎 Upgrit bjöd deltagarna på fettkaffe under hela helgen samt rabattkoden ”ketopodden15″ som ger 15% i rabatt vid beställning online på deras egna produkter

Givetvis måste vi göra en träningshelg igen. Det här var bland det roligaste och mest inspirerande jag gjort! Jag och Pernilla planerar redan och förhoppningsvis blir det en redan i januari och då på ett annat ställe.... Men ner till Jannica och JA Ranch måste vi såklart också igen. Det stället är magiskt 🌟

Är du intresserad av att följa med på någon av våra träningshelger är det bara att höra av dig så sätter vi upp dig på listan. Så har du förtur till bokningen!
Mejla mig:  mailto:info@mbhalsa.com

Detta inlägg har en kommentar

  1. Frida

    Finns inte mycket mer att säga än ❤️

Lämna ett svar