Vi har köpt ett hus – MBHälsa växer

Vi har köpt den gamla skolan i Vassbo som ligger mellan Falun och Borlänge. 
Det blir inte jättelångt vi flyttar vilket känns otroligt skönt då barnen kan gå kvar i samma skola om de vill, ha kvar sina kompisar och fortsätta med alla sina aktiviteter. 
Det gör allt på det privata planet mycket enklare. De har varit med på att flytta ända sen vi första gången såg bilderna på huset, de berättade tom för alla på skolan om att vi skulle flytta innan vi vunnit budgivningen….
Men det ska vi vara glada för. Det här gör vi tillsammans!

Vi stortrivs här i Uggelviken så det har ingenting att göra med att vi VILL flytta utan det är helt enkelt så att det här huset var för bra för att vara sant.
Med en jättestor lokal på nedre plan kan jag göra allt det som jag drömt om i MBHälsa. Här kan jag ha alla mina träningspass; SomaMove, gruppträning, Mammastark, seniorträning och barngrupper. Det finns SÅ mycket som jag vill göra och nu äntligen har jag min egen lokal!
Gymmet blir dubbelt så stort och jag har redan börjat fundera på och kolla över vilka maskiner och redskap jag vill ha. Ni anar inte va bra det kommer att bli!

Vad tycker du jag ska erbjuda för tjänster? Hör gärna av dig om du har några bra förslag!

Jag hoppas du vill följa med mig på resan när jag planerar inköp av maskiner och redskap till gymmet, vilka träningsgrupper jag ska ha, olika event, gruppcoaching och workshops.

Jag kommer både att skriva här på bloggen och på mina sociala medier så följ mig där.

Det kommer sannerligen att bli en spännande vår och sommar!

Kram

Matilda

Lämna ett svar