Onlinekurser

Jag är för tillfället inne i en positiv jobbperiod med mycket fokusering på mina onlinekurser som jag planerar att släppa inom kort. Det har planerats och grott fram under säkert ett års tid. Jag har jobbat mycket med med själv och det mentala. Känner mig otroligt trygg i det jag gör och står för allt jag gör till 100%. Jag lever verkligen som jag lär.
Nu känner jag mig redo att komma igång på riktigt med online-tjänsterna och först ut blir min mammaträning. Jag har haft gruppträning och privat träning för mammor i snart två år nu så jag känner mig säker och trygg i min roll som mammamagetränare.
Ofta får jag frågan om jag inte även har grupper för de som inte bor i närheten och ja snart har jag det.

Just nu går jag en helt suverän kurs med Patricia som lär mig att lyckas online där jag får ALLT som jag behöver för att skapa medlemssidor, automatisera mail och mycket mer. Jag känner mig tryggare nu i tekniken och har lärt mig mycket det senaste året så jag är inte lika skräckslagen inför det. Helst skulle jag vilja slippa jobba framför datorn men även jag måste hänga med i digitaliseringen.

Jag känner mig otroligt peppad och nyfiken inför hur detta kommer att bli. Självklart även tacksam över att jag har möjlighet till att gå min egen väg och leva mitt drömliv. Jag skriver tacksamhet varje dag och tar ingenting för givet.

”Life is not a destination, life is a journey”

 

 

Lämna ett svar