Hopp om egna grönsaker

Nästan hela Krist Himmelsfärd gick verkligen åt till att fixa i trädgården.


Vi hade hyrt en jordfräs på torsdagen så medans Johan körde med den passade jag på att springa ett varv runt Varpan. Jag hade ju en tredagars fasta i kroppen så jag sprang bara i lugnt, jämnt tempo. Märkte ganska snabbt att kroppen svarade otroligt bra. Det var en sån där runda som bara är härlig hela tiden. Såg när jag kom hem att det var min snabbaste runda någonsin. Jag försöker aldrig egentligen springa fort utan går mer på känsla, är inte ute efter att slå några tider eller att bli snabb. Men nu blev jag lite nyfiken på vad jag skulle kunna springa på. Ska nog ta ett snabbt pass i helgen som kommer bara för att se.

Så här glad var jag iaf efteråt.

På fredagen tog vi en dagstur till vår lilla stuga i Leksand för att klippa gräs och rensa lite i trädgården. För att få till träningen den dagen cyklade jag dit och Johan cyklade hem. Det är 4,7 mil så det blev ett bra pass. Vi ska ju köra en triathlon-tävling om mindre än två veckor och även fast det är en liten tävling är det ju bra att ha några mil i kroppen ändå.
Jag kände mig verkligen fräsig i min nya dräkt:

På lördagen var vi inbjuda till Furuviksparken av Johans jobb. Det var helt underbart väder, barnen var glada hela tiden men däremot var det tråkigt att de inte öppnat vattenlandet ännu.

Sen var det ännu en heldag i trädgården. Det var verkligen tungt men jäklar vad fint det blev. Dessutom fick jag massor av färg då solen stekte och jag arbetade i bikini.

Sen fick vi njuta av en helt underbar solnedgång med fina vänner. Tror vi satt ute till 23.30. Underbart väder hela denna helgen.

 

Lämna ett svar