Några dagar i Stockholm

Min Stockholmsvistelse börjar lida mot sitt slut.

Körde hit med barnen tidigt i fredags morse, lämnade dem hos sin älskade tidigare dagmamma. De fick en heldag med henne och med kompisarna. Lyckan var total!

Själv åkte jag in till stan för lite jobb. Innan hämtning hann jag med två varv på trailbanan i Grimsta. Det var härligt att få springa i de skogarna igen. Det härliga med att springa i skogen är att jag måste fokusera hela tiden så jag inte snubblar på nån rot eller sten. Det gör att huvudet får vila lite från allt annat. En riktig rensning.

Min man körde hem med barnen i söndags och sen dess har jag verkligen varit effektiv. Det har varit mycket sista tiden och jag har haft lite svårt för att fokusera. Dessa dagar för mig själv har varit väldigt behövliga. Har fyllt på med en massa energi och jag har planerat inför våren. För mig är det viktigt att ibland släppa allt ansvar hemma för en tid och bara landa, ladda batterierna och planera inför framtiden. Det gör mig till en bättre mamma och fru. Jag är så tacksam över att jag får det stödet av min man och att han ställer upp på det.

Men ikväll åker jag hem igen, nu saknar jag familjen jättemycket.

Det har dessutom blivit flera härliga löppass, oftast i strålande sol. Bara känslan över att kunna ta av mig jackan och inte frysa har varit underbart.

Idag ska benen få vila från löpning men det blir en heldag på stan med fin vän och föreläsning med Paleo Institute ikväll. Men först har jag en tid hos bästa frisören, det ser jag verkligen fram emot.

Lämna ett svar