Ketoutmaning i mars

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Hälsa
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Under mars är mitt största fokus att hålla mig i ketos. Det betyder att jag kapar kolhydraterna så mycket det bara går och att levern kan producera ketoner för det bästa hjärnbränslet.

Jag känner att jag inte har varit helt i ketos under februari vilket beror på många födelsedagar, sena middagar och resor där det är svårt att hålla en strikt keto-kost.

Det jag främst märker när jag inte är i ketos är på mitt mående och humör. Jag är inte lika energisk och glad som jag brukar. Känner mig smådepp. Det är lätt att jag går runt och småäter, känner mig inte riktigt mätt men heller inte riktigt hungrig. När jag håller mig inom ketos har jag bättre kontakt med mina mättnads-och hungerhormoner.
Att jag känner mig lite ur balans sista tiden kan också bero på att jag sen några månader tillbaka tar östrogentillskott vilket kan påverka på alla möjliga sätt. SÅ nu under mars månad ska jag verkligen fokusera på att äta och leva keto till 100% och se hur det påverkar mig.

Jag kallar det för kETOSTREAK. Varje dag leva keto.

Dessutom har jag för dig som är nyfiken på keto och vill komma igång med det en ny utmaning som startar den 14 mars och håller på i 4 veckor.
Nytt för denna omgång är att det ingår en hel kurs om Ketogen kost (värde 299kr). Så nu får du veta ALLT du behöver samtidigt som vi i en grupp peppar och coachar. In och läs mer här

Vad har du för plan inför mars? Berätta gärna….

Lämna ett svar