Vattenfasta i tre dagar

Idag påbörjar jag en vattenfasta på tre dagar.

För vissa kan det låta helt galet men då jag är en van fastare är tre dagar inte lång tid för mig. Jag har inte genomfört en längre fasta i år vilket är ovanligt, brukar göra 2 längre fastor om året på ca 5 dygn och några 3-dagars.
Men detta år har jag inte känt mig motiverad, har påbörjat men inte kunnat hålla i fastan. Dessutom har jag frusit mycket och när jag fastar fryser jag ännu mer så det har inte känts ok.
Däremot kör jag ju 20-24-timmars fastor väldigt ofta, nu på slutet flera dagar i veckan. Trivs verkligen jättebra med det.

Anledningen till att jag vill fasta nu är delvis att jag känner i kroppen att jag vill. Det är dags. Min kropp vill ha en rensning. Men också för att det till veckan ska bli riktigt varmt så kanske slipper jag den värsta kölden…..

Både jag och dottern hade negativt på covid-testen förra veckan, det var skönt att kunna lämna tomten igen. Min halsont försvann efter bara några dagar men bokade ändå av alla kunder den veckan.
Nu känner jag mig pigg igen och ser fram emot att köra som vanligt igen. Det är ju en kortvecka också.
Vi ska göra en premiärtur med husvagnen vilket jag verkligen ser fram emot.

Häng gärna med mig på min fasta i min facebookgrupp. Ska även börja planera en 7-dagars fasta och allt dokumenteras där så gå med i gruppen för att inte missa den.

Missa heller inte Ketopoddens fina samarbete med upgrit.se. Hela 15% i rabatt på alla produkter inom deras egna sortiment. Använd koden Ketopodden15. Jag älskar kaffepaketet. Dricker varje dag en kaffe mixad med kakaosmör och mct-olja.

Lämna ett svar