Ketoutmaningen

Är du redo att ta din hälsa till nästa nivå?

Är du nyfiken på Ketogen kost men vet inte hur du ska börja?

Vill du ha stöd och pepp i din kostomställning till Keto??

Då är detta något för dig!

Tillsammans i en grupp påbörjar vi utmaningen med att äta ketogen kost. Utmaningen sträcker sig i fyra veckor. Gruppen finns på Facebook och även efter de fyra veckorna lever gruppen vidare för fortsatt gemenskap och pepp.
Nytt datum!!! Den 18 januari börjar nästa utmaning!

 

Ja, jag vill vara med

 

Så vad går då detta ut på?
Jo, i gruppen lägger jag ut info på hur en ketogen kost ser ut, vad det innebär och hur ett upplägg kan se ut. Det kommer inte att vara färdiga matscheman med recept utan mer riktlinjer.
Vi tycker alla så olika så utefter vad du tycker om och hur du vill äta skapar du ditt eget schema. Givetvis delar jag recept för inspirationens skull.

Det viktigaste av allt är KETOBOKEN. Den skickar jag hem till dig och det är här du dokumenterar allt. Se filmen för mer info om boken. Boken sträcker sig i 6 veckor och det finns möjlighet att köpa en till ifall du vill fortsätta skriva.
Här kan du skriva mycket eller lite, beroende på hur du tycker. Det finns plats att verkligen analysera och reflektera.

I gruppen sänder jag live en gång i veckan och där du har chansen att ställa frågor och funderingar. Jag är med dig hela vägen. Planerad tid för livesändningen är på måndagar 19.00.

Jag vet att nyfikenheten på ketogen kost är stor och jag vet att att det är lättare i en gemenskap att göra omställningen. Gruppen är en härlig plats där vi delar reflektioner, tankar, funderingar och ställer frågor. Många hittar stort stöd här. Jag är engagerad och delar med mig av min vardag.

För den som går från en kolhydratsrik kost kommer det att vara tuffare än för den som ätit lchf ett tag.

Kostnad: 595 kr

Har du frågor eller funderingar är det bara att mejla mig på info@mbhalsa.com

Så här säger några tidigare deltagare:

Ketoutmaningen hjälpte mig att skärpa till kosthållningen och hålla i det under en längre period. Ketoboken med mål och reflektioner per dag och vecka var väldigt nyttigt för mig då jag verkligen såg effekter i humör och mående av olika kost och träning. Matilda är mycket kunnig och visade stort engagemang i gruppen där vi ställde frågor och delade med oss av tankar och erfarenheter. Kan verkligen rekommendera Ketoutmaningen!
// Åsa

En superbra ”sparkiändan” kurs. Med många bra inputs, ny kunskap och helt utan pekpinnar. Matilda har med sin breda kunskap och härliga energi lotsat gruppen mot högre mål. Har längtat efter måndagarnas ”träffar”!
/Marit

 

Ja, jag vill vara med

Jag som driver MBHälsa heter Matilda Brasar, är 43 år gammal och bor i Falun med två barn och man.

Arbetar sen några år tillbaka med kost, träning och livsstil. Jag älskar att experimentera med mig själv, allt för att optimera mitt välmående. Sen 2011 har jag ätit lchf och det har blivit striktare och striktare för varje år. Nu äter jag helt keto sen en tid tillbaka, nästan så att det går över till Carnivore… Gillar att följa med säsongen så under vinterhalvåret blir det inte mycket grönsaker för att på sen sommaren äta betydligt mer grönt.

Jag kokar min egen buljong, lagar blodpudding och leverpastej. Köper endast kött från bra gårdar och försöker tänka miljövänligt i allt jag gör. Ingen är perfekt och jag gör så gott jag kan utifrån mina förutsättningar.

Älskar att träna. Mycket löpning och tung styrketräning. Gärna varje dag.