Är du redo att ta din hälsa till nästa nivå?

Är du nyfiken på Ketogen kost men vet inte hur du ska börja?

Vill du ha stöd och pepp i din kostomställning till Keto??

Då är detta något för dig!

 

Tillsammans i en grupp påbörjar vi utmaningen med att äta ketogen kost. Utmaningen sträcker sig i fyra veckor och mötesplatsen är på Facebook och via Zoom, även efter de fyra veckorna lever gruppen vidare för fortsatt gemenskap och pepp.
Just nu pågår det en kurs men du kan gå in och anmäla intresse för att få förtur till nästa omgång. Hoppas på en innan sommaren.

Det är ett max antal platser då det med en mindre grupp blir bättre dynamik och mer gemenskap.

 

Häng med på denna uppgraderade Ketoutmaningen!
Jag har utökat den med en hel kurs på köpet! Värde 299 kr.

Kursen Lär dig Ketogen kost vägleder dig till hållbar ketolivsstil

Teori, inspiration och praktiska tips.
Denna kurs ger dig grunderna i Ketogen kost och sätt på vilka du kan skräddarsy din kosthållning för dina behov.
Teori blandas med praktiska tips och recept för att du ska komma igång på bästa sätt. Dessutom ingår en kurs i näringslära.
Lyssna på videoföreläsningar, läs texter och ladda ner dokument.

Varje vecka har vi ett videosamtal där vi pratar olika ämnen inom Ketogen kost. Jag coachar er och vi delar våra utmaningar och upplevelser. 

Självklart finns det fortfarande tid för er deltagare att ställa frågor och ge reflektioner. Ert engagemang är superviktigt!!!!!

Så vad går då detta ut på?
Jo, i vårt första onlinemöte går vi igenom hur du kommer igång. Vad behöver du köpa hem och vilket upplägg vill du ha? När vi äter keto utesluter vi det mesta av kolhydraterna, ökar på fettet och njuter av proteiner i form av kött och fisk. Vissa vill även ta bort mejerier, nötter, ägg och annat. Här hjälper jag dig att hitta just ditt upplägg.
I de resterande samtalen har vi alltid ett ämne som vi fokuserar lite extra på; såsom råvaror, kosttillskott och fasta.

Det viktigaste av allt (enligt mig) är KETOBOKEN. Den skickar jag hem till dig och det är här du dokumenterar allt. Jag anser att vi behöver reflektera för att lyckas och här har du en bok att göra det i. Se filmen för mer info om boken. Boken sträcker sig i 6 veckor och det finns möjlighet att köpa en till ifall du vill fortsätta skriva.
Här kan du skriva mycket eller lite, beroende på hur du tycker. Det finns plats att verkligen analysera och reflektera.

Vi har onlinemöte en gång i veckan och där du har chansen att ställa frågor och funderingar. Jag är med dig hela vägen. 
Givetvis spelas alla möten in och ligger kvar i Facebook-gruppen för att du ska kunna se närhelst du vill.

Allra första mötet är på torsdagen innan vi sätter igång. Då går vi igenom hur du kommer igång så att du är väl förberedd på måndagen då vi startar.

Jag vet att nyfikenheten på ketogen kost är stor och jag vet att att det är lättare i en gemenskap att göra omställningen. Gruppen är en härlig plats där vi delar reflektioner, tankar, funderingar och ställer frågor. Många hittar stort stöd här. Jag är engagerad och delar med mig av min vardag.

För den som går från en kolhydratsrik kost kommer det att vara tuffare än för den som ätit lchf ett tag.

Kostnad: 795 kr

Har du frågor eller funderingar är det bara att mejla mig på info@mbhalsa.com

Så här säger några tidigare deltagare:

Ketoutmaningen hjälpte mig att skärpa till kosthållningen och hålla i det under en längre period. Ketoboken med mål och reflektioner per dag och vecka var väldigt nyttigt för mig då jag verkligen såg effekter i humör och mående av olika kost och träning. Matilda är mycket kunnig och visade stort engagemang i gruppen där vi ställde frågor och delade med oss av tankar och erfarenheter. Kan verkligen rekommendera Ketoutmaningen!
// Åsa

En superbra ”sparkiändan” kurs. Med många bra inputs, ny kunskap och helt utan pekpinnar. Matilda har med sin breda kunskap och härliga energi lotsat gruppen mot högre mål. Har längtat efter måndagarnas ”träffar”!
/Marit

 

Jag som driver MBHälsa heter Matilda Brasar, är 45 år gammal och bor i Falun med två barn och man.

Arbetar med kost, träning och livsstil på heltid. Jag älskar att experimentera med mig själv, allt för att optimera mitt välmående. Sen 2011 har jag ätit lchf och det har blivit striktare och striktare för varje år. Nu äter jag helt keto sen en tid tillbaka, nästan så att det går över till Carnivore… Gillar att följa med säsongen så under vinterhalvåret blir det inte mycket grönsaker för att på sommaren äta betydligt mer grönt och bär.

Jag kokar min egen buljong, lagar blodpudding och leverpastej. Köper endast kött från bra gårdar och försöker tänka miljövänligt i allt jag gör. Ingen är perfekt och jag gör så gott jag kan utifrån mina förutsättningar.

Älskar att träna. Mycket löpning och tung styrketräning. Gärna varje dag.