Ketoutmaningen 2.0

Är du redo att ta din hälsa till nästa nivå?

Är du nyfiken på Ketogen kost men vet inte hur du ska börja?

Vill du ha stöd och pepp i din kostomställning till Keto??

Då är detta något för dig!

 

Tillsammans i en grupp påbörjar vi utmaningen med att äta ketogen kost. Utmaningen sträcker sig i fyra veckor. Gruppen finns på Facebook och även efter de fyra veckorna lever gruppen vidare för fortsatt gemenskap och pepp.
Just nu pågår det en grupp. Du kan redan nu skriva upp dig på intresselistan så missar du inte när nästa utmaning börjar.

 Häng med på denna uppgraderade ketokursen! Jag har utökat med ett extra onlinemöte innan starten, komponerat ihop nya receptsamlingar samt att mötena nu har en tydligare linje med hjälp av bilder och text samtidigt som jag pratar. Som en mindre föreläsning varje vecka. Självklart finns det fortfarande tid för er deltagare att ställa frågor och ge reflektioner. Ert engagemang är superviktigt!!!!!

Så vad går då detta ut på? Jo, i vårt första onlinemöte får du lära dig hur en ketogen kost ser ut, vad det innebär och hur ett upplägg kan se ut. Det kommer inte att vara färdiga matscheman varje dag med recept utan mer riktlinjer. Det viktigaste i keto är energifördelningen och den ska vi gå igenom noga. Vi tycker alla om olika rätter och mat så utefter vad du tycker om och hur du vill äta skapar du ditt eget matschema. Givetvis delar jag massor med recept för inspirationens skull. Det viktigaste av allt är KETOBOKEN. Den skickar jag hem till dig och det är här du dokumenterar allt. Se filmen för mer info om boken. Boken sträcker sig i 6 veckor och det finns möjlighet att köpa en till ifall du vill fortsätta skriva. Här kan du skriva mycket eller lite, beroende på hur du tycker. Det finns plats att verkligen analysera och reflektera. Vi har onlinemöte en gång i veckan och där du har chansen att ställa frågor och funderingar. Jag är med dig hela vägen. Planerad tid för livesändningarna är: Intro-möte torsdagen den 29/4 kl 17.30 Tisdag 4 maj: 19.00 Tisdag 11 maj: 19.00 Tisdag 18 maj: 19.00 Måndag 24 maj: 17.30 Måndag 31 maj: 17.30 Givetvis spelas alla möten in och ligger kvar i Facebook-gruppen för att du ska kunna se närhelst du vill. Allra första mötet är på torsdagen innan vi sätter igång. Då går vi igenom hur du kommer igång så att du är väl förberedd på måndagen då vi startar. Jag vet att nyfikenheten på ketogen kost är stor och jag vet att att det är lättare i en gemenskap att göra omställningen. Gruppen är en härlig plats där vi delar reflektioner, tankar, funderingar och ställer frågor. Många hittar stort stöd här. Jag är engagerad och delar med mig av min vardag. För den som går från en kolhydratsrik kost kommer det att vara tuffare än för den som ätit lchf ett tag. Kostnad: 695 kr Har du frågor eller funderingar är det bara att mejla mig på info@mbhalsa.com Så här säger några tidigare deltagare:
Ketoutmaningen hjälpte mig att skärpa till kosthållningen och hålla i det under en längre period. Ketoboken med mål och reflektioner per dag och vecka var väldigt nyttigt för mig då jag verkligen såg effekter i humör och mående av olika kost och träning. Matilda är mycket kunnig och visade stort engagemang i gruppen där vi ställde frågor och delade med oss av tankar och erfarenheter. Kan verkligen rekommendera Ketoutmaningen! // Åsa En superbra ”sparkiändan” kurs. Med många bra inputs, ny kunskap och helt utan pekpinnar. Matilda har med sin breda kunskap och härliga energi lotsat gruppen mot högre mål. Har längtat efter måndagarnas ”träffar”! /Marit

Jag som driver MBHälsa heter Matilda Brasar, är 44 år gammal och bor i Falun med två barn och man.

Arbetar med kost, träning och livsstil på heltid. Jag älskar att experimentera med mig själv, allt för att optimera mitt välmående. Sen 2011 har jag ätit lchf och det har blivit striktare och striktare för varje år. Nu äter jag helt keto sen en tid tillbaka, nästan så att det går över till Carnivore… Gillar att följa med säsongen så under vinterhalvåret blir det inte mycket grönsaker för att på sommaren äta betydligt mer grönt och bär.

Jag kokar min egen buljong, lagar blodpudding och leverpastej. Köper endast kött från bra gårdar och försöker tänka miljövänligt i allt jag gör. Ingen är perfekt och jag gör så gott jag kan utifrån mina förutsättningar.

Älskar att träna. Mycket löpning och tung styrketräning. Gärna varje dag.