Ketoutmaningen

Är du redo att ta din hälsa till nästa nivå?

Är du nyfiken på Ketogen kost men vet inte hur du ska börja?

Vill du ha stöd och pepp i din kostomställning till Keto??

Då är detta något för dig!

Ketoutmaningen börjar måndagen den 13 januari 2020 och håller på i 4 veckor. Tillsammans i en grupp påbörjar vi utmaningen med att äta ketogen kost. Gruppen finns på Facebook och även efter de fyra veckorna lever gruppen vidare för fortsatt gemenskap och pepp.

Jag vill vara med nästa gång

Nu är anmälan stängd för denna omgång!!

Så vad går då detta ut på?
Jo, i gruppen finns filer och videor på hur en ketogen kost ser ut. Vad det innebär och hur ett upplägg kan se ut. Det kommer inte att vara färdiga matscheman med recept utan mer riktlinjer. Vi tycker alla så olika så utefter vad du tycker om och hur du vill äta skapar du ditt eget schema. Givetvis delar jag recept och tips om ni vill ha på något specifikt.

Det viktigaste av allt är KETOBOKEN. Den skickar jag hem till dig och det är här du dokumenterar allt. Se filmen för mer info om boken. Boken sträcker sig i 6 veckor för att du ska kunna fortsätta även efter att utmaninngen är genomförd.
Här kan du skriva mycket eller lite, beroende på hur du tycker. Det finns plats att verkligen analysera och reflektera.

I gruppen kommer jag att sända live en gång i veckan där du har chansen att ställa frågor och funderingar. Jag är med dig hela vägen.

Jag vet att nyfikenheten på ketogen kost är stor och jag tror att att det är lättare i en gemenskap att göra omställningen. För den som går från en kolhydratsrik kost kommer det att vara tuffare än för den som ätit lchf ett tag.

Kostnad: 595 kr

Har du frågor eller funderingar är det bara att mejla mig på info@mbhalsa.com

 
 

Jag vill vara med nästa gång

Jag som driver MBHälsa heter Matilda Brasar, är 42 år gammal och bor i Falun med två barn och man.

Arbetar sen några år tillbaka med kost, träning och livsstil. Jag älskar att experimentera med mig själv, allt för att optimera mitt välmående. Sen 2011 har jag ätit lchf och det har blivit striktare och striktare för varje år. Nu äter jag helt keto sen en tid tillbaka, nästan så att det går över till Carnivore… Gillar att följa med säsongen så under vinterhalvåret blir det inte mycket grönsaker för att på sen sommaren äta betydligt mer grönt.

Jag kokar min egen buljong, lagar blodpudding och leverpastej. Köper endast kött från bra gårdar och försöker tänka miljövänligt i allt jag gör. Ingen är perfekt och jag gör så gott jag kan utifrån mina förutsättningar.

Älskar att träna. Mycket löpning och tung styrketräning. Gärna varje dag.

Stäng meny