You are currently viewing Funktionell kropp

Funktionell kropp

Veckan med sitta på huk-utmaningen är nu slut och det blev verkligen lyckat.

Så många av er gjorde stora förbättringar på bara en vecka så förstå hur mycket mer vi kan göra med våra fantastiska kroppar om vi bara försöker och fortsätter. Säg aldrig ”jag kan inte…” eller ”det har jag aldrig kunnat”. Säg istället ”det ska jag försöka prova, tänk om jag klarar det”.

Jag har gått en utbildning nyligen i postural träning, Optimum metoden, och den bygger helt på det jag brinner för. Denna fantastiska ofelbara kroppen vi har men som vi glömt bort hur vi ska använda. Den funktionella kroppen skapad för ett liv i rörelse och med kapacitet till så mycket som vi knappt kan förstå i dagens samhälle.

Jag kommer nu innan sommaren börjar erbjuda coaching inom postural träning, både i grupp och enskilt. Digitalt. Det enda du behöver är en dator med kamera så att jag kan se hela dig och korrigera dig på det viset.

Min övertygelse är att så många av våra skador och stelheter börjar i fötterna. Att bara få igång aktiveringen i många muskler som har med hållningen att göra kan släppa på smärtor.

Håll utkik få kommer det snart att släppas mer info om hur dessa tjänster ser ut.  

Lämna ett svar