You are currently viewing Ont i halsen, lågt blodsocker och frusen

Ont i halsen, lågt blodsocker och frusen

Vaknade i fredags av att jag hade ont i halsen….. PANIK!!! Johan blev sjuk dagen innan så nu blev det visst min tur. Däremot så brukar jag inte bli sjuk även om hela familjen är det så jag blev lite förvånad. Men men så kan det gå. Fick avboka alla mina kunder jag skulle träffa idag. Mannen fick svar på covid-19testet och det var negativt. Men ändå ville jag också testa. För säkerhets skull. Jag kunde komma direkt och han som tog emot mig var verkligen så trevlig och härlig. Tack alla ni som jobbar inom vården!!! Ni gör verkligen ett helt fantastiskt arbete. VAR STOLTA!
Jag fick provsvaret under natten, ingen Covid-19.

Åt min vanliga frukost, 3 ägg, lite ghee och protein. Höll mig mätt till lunch. Åt två biffar med talg. Har märkt att nu när jag tar fettet med sked istället för osthyvel på smöret får jag  mig betydligt mindre fett. Känner mig också mindre hungrig för var dag. Tror dessvärre att jag får i mig för lite energi. Min coach varnade mig för det. Tvungen att gå och lägga mig på eftermiddagen, kände mig helt färdig och frös så in i Hel…..
Piggnade på mig lite och gick ner för att kolla mitt blodsocker, det här kändes inte helt bra.
jag hade endast 3,5 i blodsocker och kände mig lite skakig. Tog en te med lite fett i. Jag är väldigt sällan under 4,0 och mår sällan bra då. Även när jag fastar. Min ambition med denna diet är ju inte att gå ner i vikt eller att fasta så det är ett problem att jag inte får i mig nog energi och att jag får så lågt blodsocker. Åt bra på kvällen men blev aldrig pigg. Blåste i min Ketonix och det blev 77/100, också jättehögt och ovanligt för att vara mig. Oftast brukar jag må bra av att vara i ketos men nu mådde jag skit.

Gick och la mig tidigt. Sov typ ingenting. När jag gick upp kände jag mig så svag, kom till badrummet och där föll jag ihop på golvet. Helt slut. Kravlade mig bort till soffan och efter det till sängen igen. På min man hade det satt sig på halsen så han åkte in på lasarettet. De skar bort en halsböld men fick inte bort allt så han skulle komma tillbaka dagen efter. Under tiden låg jag hemma i hög feber. Jag brukar aldrig mäta feber men nu kände jag mig tvungen. Det högsta var 40,4!!!! Vet inte när jag hade så hög feber förut. Bestämde mig för att ta en tablett, vilket jag heller aldrig annars gör, för jag behövde verkligen gå på toa och kolla hur ungarna hade det. De har verkligen varit fantastiska, fixat sin egen frukost och serverat mig vatten och te. Jag mådde betydligt bättre då febern gick ner. Kunde få i mig lite mat. Däremot fick jag avbryta min carnivore. Att bara äta rent kött var verkligen inte det som lockade…..
Febern fortsatte under dagen. Ibland frös jag så att jag skakade (fy, barnen blev oroliga…) och ibland svettades jag så att det rann. Det var helt sjukt.

Idag, söndag, är det betydligt bättre. Jag är uppe, har ingen feber och känner mig endast öm i halsen. Som ett blåmärke. Johan är inne på lasarettet igen, har har riktigt ont. Stackarn….. Det satte sig på halsmandlarna. Det är inte första gången så risken är att de måste ta bort dem.

Först när jag blev dålig blev jag rädd över att det var min kost som orsakade det. Men Johan är ju också sjuk så något virus har vi ju fått. Men detta har fått mig att tvivla lite på om min kropp är i rätt period för att köra strikt carnivore. Jag vill inte utsätta min kropp för onödig stress då jag försöker få dem att producera könshormoner. Av att jag inte får i mig tillräckligt mycket energi stressar jag kroppen. Kanske var det bara sjukdomssymptomen som skapade lågt blodsocker? Jag ska kontakta min coach och fråga. Idag känner jag mig sugen på kött igen så just det är inga problem.

 

 

Lämna ett svar