Dagens (wow)reflektion

Dagen började med 3 kunder innan lunch. Hann med att svara på mejl emellan och även några telefonsamtal. Efter sista kundsamtalet slog det mig att jag missat morgonens tid för bilbesiktningen. Genast kom de negativa känslorna; hur kan jag glömma? Varför hade jag inte ställt ett alarm? 500kr åt skogen……..
Ringde direkt och fick en ny tid om en timme. Slängde i mig lite lunch och åkte dit. Inga anmärkningar på bilen och dessutom var de så otroligt snälla att jag inte behövde betala extra. Tack!!!!

Då jag ändå var i närheten av Stångtjärn passade jag på att springa en kort runda som jag hade planerat att ta på lunchen. Härligt som vanligt men kände att det var lite tätt inpå matintaget. Brukar ju sällan äta innan löpning.
När det bara var ca 500 meter kvar tog det liksom stopp, hade hög puls och maten var uppe i halsen kändes det som. Jag stannade och började gå istället. Då var det som att hjärnan satte fart, det virvlade av tankar och jag var tvungen att sakta ner stegen ännu mer. Under de 10 min jag gick mot bilen tog jag tre viktiga beslut och känslan efteråt var så befriande och nästan magisk. Mina steg var lätta och jag kände mig stark, både fysiskt och mentalt.
Det var som om hjärnan ville ta dessa beslut men inte kunde medan jag sprang, så den fick mig att stanna upp och släppa tankarna fria. Det var verkligen en wow-upplevelse.

När jag kom till bilen hade jag ett missat samtal av en fin och klok vän. Ringde upp och fick inspireras och inspirera. Jag är så tacksam över att jag har så fina vänner som ger mig energi och glädje. Som tror på mig. Jag är tacksam över att jag får vara den som ger energi och glädje till andra. Det berikar mitt liv.

Att ta beslut är verkligen något som gör mig gott. Allt blir verkligen så mycket lättare och känslan efteråt brukar vara befriande.

Lämna ett svar