Plugga plugga plugga

Just nu är det mest plugg under mina ”arbetsdagar”. Det där året som kändes så långt börjar så smått ta slut. Men jag trivs med det och mycket börjar verkligen sätta sig nu. 

Samtidigt tar jag emot några kostrådgivningsklienter men även Pt-kunder. Det är verkligen toppen att få använda på riktigt det jag studerar. Jag lär mig väldigt mycket snabbare på det sättet. Dessutom är det så roligt att coacha i träning. Jag älskar det. Jag är verkligen så glad och tacksam över att jag vågat ta det här steget och jag tror verkligen på det jag gör. 

Senaste dagarna har jag målat övervåningen på gymmet. Det golvet ska rivas för att få högre i tak på gymmet. Idag kan jag inte göra alla övningar jag vill utan att man slår i taket.  Om jag ska kunna ta emot alla jag vill måste det vara perfekt, jag vill verkligen kunna göra nästan alla övningar som på ett vanligt gym.  Hoppas att vi redan idag kan börja riva. 

Det finns väldigt mycket nu i min planering om vad jag vill med mitt företag/gym/rådgivning. Jag måste verkligen ta en planeringsdag snart och sätta upp allt inom rimliga tidsmål. 

Jag älskar att ha fullt upp och jobbar som bäst då. Men fokus nu året ut är ändå pluggandet. 

Ha en fin måndag ?

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Anna S

    Härligt att gymprojektet kommit igång!! Kommer ju bli great!

    1. mbhalsa

      Ja det är så kul. Kommer bli fint sen med lite ljusa färger också.

Lämna ett svar