Borås

Vilken otroligt härlig helg jag haft. 

Resan ner i fredags tog väldigt lång tid, köer i Ludvika och mycket tung trafik. Men ungarna var glada hela tiden och vi hade ett längre stopp utanför Örebro där de fick springa av sig ordentligt. Vi hade hyrt en lägenhet via Airbnb som var perfekt för oss. Jag hade med mig färdiglagad mat för att slippa äta ute. 

Tidigt på morgonen kom min pappa med fru och tog barnen så jag och Johan kunde köra till tävlingsområdet. Vi skulle köra sprinten, 750m simning, 20km cykel och 5km löpning. Jag var så sjukt nervös. Jag skakade liksom. Det var simningen som oroade mig, bara 14 grader i vattnet. 

Ringde en vän och fick bra med pepp! Gjorde iordning växlingsstationen och det verkade som att jag kommit ihåg allt. 


Vi gick ner till vattnet och tog några simtag för att förbereda kroppen. Fy va kallt det var. Det var så himla härlig stämning innan starten, alla pratade och peppade varann. Så gick starten. Det var ganska lugnt, inte så trångt. Kylan var verkligen tuff. Jag försökte hitta lugnet i simningen men det gick inte. Det blev en del bröstsim i början. Efter vi rundat udden bestämde jag mig för att simma 20 armtag crawl och 10 bröst. Det funkade väldigt bra mentalt att ha något att göra. Kom in på 20 min. Sprang upp till växlingen och bytte om. Tog det lugnt, stressade inte alls. På min första triathlon är det inte värt att jaga någon tid.  


Nu var det 20 km cykling. Kände mig lugn inför det. Jonas Colting (arrangören) hade sagt att det var backigt men inte att det var sååååå backigt. Alltså det brände i benen. Men jag var stark, cyklade om flera i uppförsbackarna. Det var en riktigt rolig cykling. Kändes bra!

Kom in efter en timme ung. Hade tryckt fel på min klocka så har inga exakta tider på allt. 

Nu dags för löpningen. Ungarna stod vid utlöpet och det var så peppande. Kände mig stark och snabb (kan bero på kläderna). 

 

Detta inlägg har en kommentar

  1. Anna S

    Härlig helg!! Kul du haft det roligt!!

Lämna ett svar