Gymmet

 

Vi jobbar för fullt med gymmet. Taket är rivet, nya balkar uppsatta och idag målade jag alla karmar och lister. Jag beställde nytt golv som kom förra veckan, sånt där riktigt gymgolv. Har även lite nya redskap/maskiner som jag vill köpa hem. Men att bli klar denna veckan är nog lite väl optimistiskt.

Då jag inte har ett gym just nu blir det träning i vardagsrummet istället med mer kroppsvikt. Funkar det med.

När jag var på tyngdlyftningskurs på MK fick jag ett tips för att lära mig chins/pullups. Ni som känner mig vet att jag kämpat med detta i flera år. Jag vill verkligen kunna göra en. Nu har jag slaviskt börjat göra enligt denna man:

Har ni sett detta? Så roligt… Men jag ska ge det ett försök. Det kommer nog ta tid. Har gjort 5 gånger hittills och är fortfarande kvar på steg 1. Fick sån galen träningsvärk efter första gången som höll i sig flera dagar. Men denna gång tänker jag inte ge upp.

På lördag ska jag springa Brunnsjöberget Trail i Hedemora, ett nytt lopp för i år. Finns tre olika längder och jag ska köra en halvmara. Det ska bli riktigt roligt, det var ett tag sen jag sprang mer än 15 km. Men det såg ganska backigt ut på banprofilen. Fast inget kan ju mäta sig mot löpningen runt Mont Blanc i höjdmeter så det kommer nog att gå bra.

 

Lämna ett svar