Vattenfasta Dag 3

Det har varit tufft idag, riktigt tufft.
Kände mig svag och yr direkt på morgonen, det svartnade för ögonen när jag gick upp för trappen. Ingen skön känsla. Hade inte jättelågt blodsocker men ändå kändes det som det.

Var också hungrig, magen kändes som ett stort hål.
Gick en promenad och det kändes lite bättre. Jag kände mig klar i huvudet så bokföringen gick fint och mina möten men jag blev mer och mer nervös över hur mina träningspass skulle gå. Ett pulspass vid lunch och löpgruppen ikväll. Jag kände mig inte alls trygg i min kropp. Fick lite ångest och blev superstressad över det.

Läste runt lite. Först på trådar som inte rekommenderade att fasta mer än tre dagar då man går över i svält, plockar energi från muskler och att återgången blir värre.
Sen gick jag över till Anna Sparres sida där hon skriver om FMD, där hittade jag det som kändes rätt och bra just då. Att äta lite. Jag blir kvar i ketos och fasta men får ändå äta lite. Absolut inget protein. Dessutom fattade jag att jag behöver betydligt mer elektrolyter och mineraler. Så efter 72 timmar tog jag beslutet att prova. Drack ett glas elektrolytpulver, tog några magnesium och det kändes redan lite bättre. Gjorde mig en kaffe med mct-olja och ghee, åt några oliver och några salladsblad.
Sen var det full fart med att hämta barn och rodda inför skoldisco och min löpgrupp.

Löpgruppen gick toppen. Kände mig pigg och orkade hela vägen.
Har inte ätit något mer sen dess. Känner mig hungrig men har inga problem att stå emot. Hungern är enklare än yrseln och mattheten. Jag fortsätter så länge det funkar. Ska stoppa i mig ordentligt med salt och mineraler nu.

Mina mätningar:
Blodsocker: kl 05.30: 4,1  kl 20.00: 4,3
Blodketoner: kl 05.30: 1,4. kl 20.00: 3,4
Acetrack: 06.00: 102  kl 20.00: 144
Vikten: – 2kg
Vätskan i kroppen: oförändrat

Det känns ändå bra nu. Tror jag gjorde rätt.
Hade jag haft en stillasittande arbete och inte behövt hålla i träningspass tror jag jag hade bitit ihop. Men som det var nu gick det inte.

Nu 79 timmar!!!

Lämna ett svar