Min helg

Den här helgen har det verkligen hänt grejer i trädgården.

Jag har rensat det som ska bli min kryddträdgård och sen kom några grannar förbi på fika och då erbjöd de sig att komma och gräva. Vad som skulle tagit oss flera timmar tog nu en halvtimme. Han passade även på att gräva upp några riktigt stora stenar. Vi har så galet mycket sten här i Falun. Jag började djupgräva igår men vi insåg rätt snabbt att det nog lönar sig att hyra en jordfräs.

Igår var vi flera vändor till olika grannar och hämtade gödsel, dels från Alpackorna men även stallgödsel. Känns så bra att kunna använda direkt från gårdarna istället för att köpa. Jag har verkligen en del att göra framöver…..

 

Givetvis har det blivit en del träning också. Började fredagskvällen med intervaller.

På lördagen körde jag ett kettlebell-pass hos våra vänner som bor vid samma sjö. Vi stod ute i solen och tränade medan barnen sparka boll och hoppade studsmatta. Så idylliskt. Kvällen avslutades med bastubad, två dopp gjorde jag. Längtar efter att dra på våtdräkten och få simma men det är fortfarande alldeles för kallt, bara 6 grader.

Igår blev det 8,5 km löpning men sen var jag helt slut.

Denna vecka ser jag fram emot ännu en träff med alla deltagare på PT-utbildningen. Det ska bli mer praktiskt denna gång vilket jag verkligen ser fram emot. Behöver hänga lite i gymmet idag för att göra klart mina rörlighetsövningar som vi hade i läxa.

 

 

Lämna ett svar