Hej och välkommen hit….

Detta är så spännande för mig att äntligen vara igång med min hemsida. Tankarna har varit där i ett och ett halvt år nu och sen årsskiftet har jag jobbat med den. Jag har den främst för att sälja mina konsultationer men det finns en tanke på att försöka hålla igång en blogg. Kanske skriva om ämnen som engagerar mig, min egen träning, min kosthållning….. Vi får se.

Just nu i alla fall sen två och en halv vecka tillbaka äter jag en ketogen kost (strikt lchf) för att se effekterna och hur de påverkar mig. Samtidigt tränar jag inför att springa Atea Maraton i Västerås om en månad. Känns lite nervöst då jag bara sprungit så långt en gång förut och har inte riktigt lagt upp planen för hur jag ska äta inför det. Behöver jag fylla upp glykogenet eller inte? Eller rättare sagt, vill jag det? Jag mår så otroligt bra av denna kosthållning. Har ett jämnt humör, känner aldrig något sug efter mat och energin är på topp. Ska jag då ”förstöra” det genom att äta kolhydrater dagen innan loppet? Hur kommer jag känna mig? Uppblåst, orkeslös? Eller kommer påfyllda gklykogen-lager att ge mig energi?

Jag har varit ute på två pass, 2,5 till 3 timmar, utan kolhydrater och de kändes bra. Energin och orken fanns hela tiden, men däremot hade jag väl inte något jättetryck i benen men jag är ju inte ute efter att få en bra tid heller å andra sidan. Jag vill bara springa långt och må bra under tiden.

Älskar att springa

Lämna ett svar