Corona-viruset

Mina tankar kring allt som händer nu kring corona-viruset.

Det enda jag kan påverka i dagsläget är hur vi agerar i vår familj. Vi utsätter oss inte för jättestora tillställningar och sköter handhygienen.
Jag är supernoga med att vi får i oss extra med probiotika och vitaminer. Att vi undviker socker (socker göder virus) och äter näringstät mat. Med en stark tarm och immunförsvar står vi emot eventuella smittor och blir lindrigare sjuka om vi skulle bli smittade. Detta är vad jag tror på och mitt eget beslut. Alla tar eget ansvar för sina liv och gör på det sättet hen tror på. Huvudsaken är att vi agerar och gör vårt bästa.

Jag har även bunkrat upp med lite varor jag inte vill få slut på. Som smör, oliver, makrill, sardiner, ägg och nötter. Frysarna är fulla med kött så där klarar vi oss länge. För min del är det viktigt att ha näringsrik och energifylld mat hemma. Inte blodsockerhöjande ingredienser som som skapar stress både inuti kroppen och mentalt. Jag vill behålla lugnet.

Nu får vi bara hoppas att det lugnar ned sig och inte blir värre.

Dessutom har jag flyttat fram mina tänkta nystart-grupper inom mammaträningen. Känns inte som ett bra läge just nu.

Jag kan verkligen rekommendera alla gå med i https://beta.kvix.se/. Här får du gratis träning online. Hur bra som helst då det är flera gym som stängt. Träna hemma men ändå tillsammans.

Jag har också min egen grupp där jag kör live-träning. Just nu endast MammaMage-träning men funderar på att köra även för andra. Jag bjuder på första månaden om du går med under mars månad. Använd rabattkoden: 859B42FC48 när du gör din bokning.

Läs mer om medlemskapet här: https://medlem.mbhalsa.com/medlemskapet/

Eller boka direkt här: https://medlem.mbhalsa.com/medlemskapskonto/medlemskap-kassa/?level=2

Jag kör 5 pass i veckan i olika nivåer. Varmt välkomna!!!!

Lämna ett svar