You are currently viewing Vattenfasta dygn 2 – VASSprotokollet

Vattenfasta dygn 2 – VASSprotokollet

Nu har två dygn passerat….

Hur känns fastan?

Känner ingen hunger men suget slår till då och då. Nu på kvällen är det lättare då tiden tills jag ska gå och lägga mig närmar sig. Jag tillagade en fläskpannkaka i söndags som jag är så himla sugen på att prova, men tänker att den finns kvar och kommer att smaka likadant imorgon.

Hur jag hanterar det

Igår kväll tog jag en lång bastu igen med två kallduschar. Denna gång fick jag även sällskap av min nioåriga son vilket var riktigt häftigt. Han duschade också och tyckte det var spännande, märkte vilken skillnad det blev av att slappna av. När vi spänner oss och tänker att det är kallt så blir det ju det. Blåste 52 i Ketonixen innan jag gick och la mig. Frös lite innan bastun men annars har det också känts väldigt bra denna fasta.

Mina värden och verktyg

Vaknade utsövd och nöjd. Testade mitt blodsocker, 4,2 och mina blodketoner, 2,0. Drack ännu en saltflush och det fanns visst lite kvar…. Tog ett glas aktivt kol och därefter lite mct-olja i kaffet.

Jobb och träning

Dagen har rullat på med mycket jobb, många kunder och onlineträning. Efter 48 timmar tog jag en löptur på 30 min följt av 20 min styrketräning. Kämpar på med min armgång, det går verkligen bättre och bättre. Är inte lika rädd längre.

Bryta fastan

Nu ser jag fram emot att ta en fettkaffe imorgon bitti och sen lunch vid 13.00 då det har gått tre dygn sen jag åt sist.

Vill du fasta med coaching?

Jag har fastat nu på flera olika sätt och olika tidsintervaller och känner mig verkligen kunnig inom detta område. Är du nyfiken och vill ha coaching för att komma igång med fasta är du välkommen att höra av dig så hjälper jag gärna till.

Hälsosamt att fasta

Fasta är så otroligt hälsosamt och får dig att må prima. Nu med rensningen av tarmen också känns det ännu bättre. Hoppas vi hörs… Nu ska jag basta och kalldusch med dottern!  
.

Lämna ett svar