Vattenfasta Dag 2

Nu är jag inne på tredje dygnet av min vattenfasta, 55 timmar närmare bestämt.

Dagen har flutit på bra, känt mig pigg och bra med energi. Ingen hunger förrän nu på kvällen då jag kände att jag skulle vilja äta något. Det gick över med en kopp te och att jag hade ett samtal inbokat.
Har idag tagit två promenader och en löptur. Bara i lugn och behaglig fart. Imorgon däremot har jag ett pulspass inplanerat så det ska bli intressant hur det går….

Mina mätningar idag:
Blodsocker: kl 05.30: 4,7, kl 20.00: 4,0
Blodketoner: kl 05.30: 1,2, kl 20.00: 2,0
Blåste 78 i Acetrack nu på kvällen
Vägde mig på min InBody, har gått ner 1 hel liter i vätska. Totalt 1,5 kg.

Något som inte alls är som det brukar är att jag inte fryser lika mycket. Inatt har jag inte frusit alls och inte heller under dagen. Kan det vara alla mina kallduschar som ger resultat? Jag känner ju att jag inte fryser lika mycket sen jag började med kallduscharna. Eller jag kan hantera min frusenhet på ett annat sätt.

Längtar tills jag ska äta igen och försöker se det som något bra att längta istället för att tycka det är jobbigt. Det viktiga är att ha mycket planerat när tankarna kommer smygande, vilket det gör när kvällen närmar sig. Men har jag bara klarat av kvällen så är det ju inga problem sen. Bara sova och sen känns det alltid lättare på morgonen.
Jag känner mig fast besluten att genomföra dessa dagar och så länge jag inte kommer ner alltför mycket i blodsockret ska det nog gå fint.

Tack för idag!

Lämna ett svar