You are currently viewing I väntan på svar…..

I väntan på svar…..

Dottern vaknade med halsont i måndags så det var bara att avboka all fysiska möten och boka in ett covid-test för henne. Dessvärre var det väntetid så inte förrän idag fick vi en tid.
Hon var väldigt glad och förväntansfull innan testet.


Jag fick också ont i halsen på måndagskvällen men jag kunde gå direkt på tisdag morgon och testa mig.
Nu väntar vi bara på svaren. Det är så otroligt många som testar sig just nu. Parkeringen var full vid Lugnet där jag tog testet igår. Alla mina möten är avbokade denna vecka och det är tufft för en egen företagare som mig. Svider hårt. Försöker ändå jobba så mycket det bara går med det jag kan. Nya tjänster, både online och fysiska är på gång. Får fin hjälp nu av min nya medarbetare. Så mycket tid som hon lägger ner, tid som jag aldrig skulle kunna klämma in….
Nu hoppas jag bara att det genererar i fler kunder och följare.

Jag startade en ny ketoutmaning i måndags och det är så himla roligt och inspirerande. All engagemang i gruppen är verkligen otroligt. Alla peppar varandra och ger så mycket. Det gör mig glad. Igår pratade vi delvis om hjärnan och kolhydrater.

Att hjärnan måste ha kolhydrater är en myt. Vi klarar oss bra, om inte bättre, på ketoner. Jag känner mig betydligt skarpare när jag är i ketos än när jag äter kolhydrater.

Lämna ett svar