Vattenfasta i tre dagar enligt VASS-protokollet, dygn 1

Påbörjade en tredagars fasta igår efter lunch. Den här gången kör jag helt enligt VASS-protokollet.
Jag har nästan läst ut hela Fastaboken av Sanna Ehdin och blivit väldigt sugen på att köra efter hennes rekommendationer.

Dygn 1:
Åt lunch kl 12.30, det blev en rejäl portion då jag var så himla hungrig. Jag hade inte ätit sen kvällen innan och även sprungit 2 timmar på morgonen.
Kl 17.00 gjorde jag min första saltflush, det kändes skönt att tömma. Herregud vad magen bubblar, jag känner verkligen hur det rör sig och sköljer ut.

19.00 gick jag ut och bastade, hade dragit fram slangen med vatten så två gånger under tiden jag satt i bastun gick jag ut och tog en kalldusch. Otrolig stark och skön känsla. Utrensning!!! Avslutade med en kalldusch inne.

Somnade som en stock!

Kl 06.00 Tog jag mig min andra saltflush, denna gång drack jag 1 liter saltvatten. Inom en timme var jag tvungen att gå på toa. Två gånger totalt sen var det tomt och städat!
07.00 drack jag aktivt kol

08.30 drack jag ett glas med 5 g C-vitamin
09.00 en koppkaffe med lite mct-olja.
Därefter har jag endast druckit vatten som jag först kokar och sen späder ut med lite kallt vatten.

Känslan under dygnet har varit lätt och fräscht. Inga hungerkänslor alls. Inte ens sugen. Jag har varit mentalt förberedd och längtat efter detta.


13.00 Sprang 25 minuter och jag kände mig så lätt. Sprang på känsla och ökade farten hela tiden. Gick direkt in i gymmet och körde ett hårt gympass på 50 min. Inga dippar eller någon som helst trötthet. Kände mig otroligt stark och glad.

Mår hur bra som helst och det känns lätt. Ska ikväll ta ännu en bastu med kalldusch. Givetvis fortsätter jag med min kalldusch, meditation och andning på morgonen.
Jag dricker kaffe, te och vatten. Annars ingenting.
Återkommer imorgon efter dygn 2.

Älskar verkligen min ”hörna”♥

.

Lämna ett svar