SOMMARSTARK – Online

Träna med mig online – hela sommaren!

Bara för att det blir sommar och semester betyder det inte att du måste tappa dina träningsrutiner eller din styrka!

Jag garanterar dig att du kommer njuta MER av din sommar och semester om du håller dig stark och unnar dig att behålla de rutiner som bygger styrka och hälsa. Dessutom är det ju onekligen extra skönt att trivas i sin kropp på sommaren!

Skjut inte upp att satsa på dig själv till hösten – livet pågår nu och du kommer få ut mer av sommaren om du tar hand om dig!
För att hjälpa dig att hålla i din träning och få en stärkande sommar så lanserar jag nu ”SOMMARSTARK – ONLINE”!
Under 6 veckor (v 26-31) får du två onlinepass i veckan, som du kan genomföra i sommarstugan, på campingen eller var du kan tänkas befinna dig på semestern. 

6-veckors träning för endast 495 kr
Detta ingår:

• 2 styrkepass i veckan (40-55 minuter)
Nästa veckas pass mejlas till dig  varje fredag så att du kan planera in vilka dagar under kommande vecka som du ska köra dem. I passen används en del redskap som är enkla att ta med på resan.

• Rörelse- och hållningspass
Det är lätt att underskatta rörligheten, men för att inte bli stel, spänd och få ont är även rörligheten viktig att träna. Med enkla medel kan du stärka din hållning väldigt mycket på kort tid. Det hjälper dig både i vardagslivet och din träning.

• Yinyoga 45 min (1 pass)
I ditt första mejl får du dessutom ett yinyoga-pass som du har möjlighet att titta på hur många gånger som helst. Varför inte en gång i veckan. Superskön egentid som kan behövas under sommaren 😊

 

Endast 41 kr per träningspass (495 kronor för hela 6 veckor) och en massa annat på köpet – En mycket prisvärd tjänst alltså!

” Fantastiskt inspirerande och bra träning, Matilda är jättebra och kunnig. Hon lär ut bra och passen är jobbiga men roliga. Vill träna mer med henne. ”

”Matildas kurser är otroligt bra – Jag prenumererar på träningsvärk och njuter av det”

I styrkepassen använder jag en del redskap. Om du äger dessa redskap så är det toppen – om inte så går det bra ändå, med lite kreativitet och uppfinningsrikedom!

Dessa redskap behöver du ha:

• En pilatesboll
Hantlar – alternativt fylla tygpåsar med sand
• Miniband (kan beställas av mig tillsammans med kursen)
• Gummiband (kan beställas av mig tillsammans med kursen)
• En tyngre vikt – alternativt en väska med sten i
• En pinne – ett kvast/moppskaft fungerar fint.

Jag lovar tuff, utmanande och rolig träning där du alltid kan anpassa övningarna till just din nivå.
Sommarstark kostar 495 kronor och pågår i 6 veckor.