KTL-coaching (kost, träning, livsstil)

Under 12 veckor coachar jag dig som vill uppnå resultat på riktigt och hitta en hållbar livsstil.
Är du redo att investera i din hälsa?
Är du redo att skaffa dig nya hälsosamma vanor?
Tillsammans skapar vi en optimal kosthållning anpassad för just dig.
Jag tror på ren mat, utan konstigheter, mat som vi människor är skapta för att äta. För mig är tarmhälsan viktig och grunden är alltid en socker- och glutenfri kost.

Men allt handlar inte om maten. Även stress, sömn och daglig motion är viktig. Vi pratar mycket om detta och du kommer att få många verktyg att använda här. Allt hänger ihop. Alla delar är lika viktiga. 

Problemet:

Du vill ha energi hela dagen, vara glad och frisk. Problemet är att du inte vet hur. Vad ska vi tro på med all information vi får? Kanske är du sjuk? Problem med magen? Överviktig? Kanske känner du en konstant trötthet?
Med rätt kost och upplägg kan du må så mycket bättre, bli glad och hitta energin i vardagen.
Jag hjälper dig med en helhetslösning som är skräddarsydd just för dig.

Upplägget:

Under vårt första samtal som tar 60-90 minuter går vi igenom den hälsoenkät du fått och fyllt i. Vi gör tillsammans en plan på hur vi börjar och du får handfasta verktyg direkt.
Därefter har vi veckosamtal och de är 30 minuter långa.
För att skapa resultat på riktigt som är hållbara behöver vi skynda långsamt. Genom att ta små steg under en längre period är det lättare att skapa nya vanor och att samtala med mig kontinuerligt stärker dessutom disciplinen.
Jag coachar dig under dessa veckor både via våra samtal och via mejl.
Det är väldigt viktigt att dokumentera utvecklingen och att reflektera över hur vi mår och känner. Därför har jag tagit fram en bok i samarbete med smartplanering  där du varje dag skriver ner dina reflektioner. Denna bok skickar jag till dig direkt efter vårt första möte (värde 195 kr) och vi kommer att använda den mycket i våra veckosamtal.

Pris: 5500 kr (12 veckor)

Just nu har jag inte plats för nya klienter men lämna gärna en bokningsförfrågan för start efter sommaren.

Tveka inte att höra av dig om du har någon fråga angående mina tjänster.

VÄLKOMMEN

 
 
045erotu.png

Skicka bokningsförfrågan

    “Jag upplevde Matilda som väldigt kompetent i frågor kopplade till både kost och träning. Under de 12 veckor som vi hade kontakt var hon alltid genuint intresserad av att lyssna på mig och mina förehavanden. Matilda har en förmåga att prata med mig som gör att jag känner mig som en vinnare. Fick en bra kick-off mot fortsättningen på min hälsoresa.”

    Mie

     

    “Alla skulle ha en Matilda”

    Henrik