Jag coachar gärna dig som vill uppnå resultat på riktigt och hitta en hållbar livsstil.
Är du redo att investera i din hälsa?
Är du redo att skaffa dig nya hälsosamma vanor?
Du vet att det inte finns några genvägar och du är redo att ta ansvar för din hälsa och behöver hjälp att skapa de nya goda vanorna. Tillsammans formar vi en kosthållning anpassad för just dig och det liv du lever. 
Jag tror på ren mat, utan konstigheter, mat som vi människor är skapta för att äta. För mig är tarmhälsan viktig och grunden är alltid en socker- och glutenfri kost. Jag är utbildad inom Paleo, Lågkolhydratkost, LCHF och Keto.

Men allt handlar inte om maten. Även stress, sömn och daglig motion är viktig. Vi pratar mycket om detta och du kommer att få många verktyg att använda här. Allt hänger ihop. Alla delar är lika viktiga. 

Problemet:

Du vill ha energi hela dagen, vara glad och frisk. Problemet är att du inte vet hur. Vad ska vi tro på med all information vi får? Kanske är du sjuk? Problem med magen? Överviktig? Kanske känner du en konstant trötthet?
Med rätt kost och upplägg kan du må så mycket bättre, bli glad och hitta energin i vardagen.
Jag hjälper dig med en helhetslösning som är skräddarsydd just för dig.

Upplägget:

Under vårt första samtal (videosamtal eller fysiskt här i Falun) som tar 75 minuter går vi igenom den hälsoenkät och hälsoplan du fått innan. Vi gör tillsammans en plan på hur vi börjar och du får handfasta verktyg direkt.

För att skapa resultat på riktigt som är hållbara behöver vi skynda långsamt. Genom att ta små steg under en längre period är det lättare att skapa nya vanor och att ha återkoppling med mig stärker dessutom disciplinen.
Det är väldigt viktigt att dokumentera utvecklingen och att reflektera över hur vi mår och känner. Därför rekommenderar jag att du även köper Hälsodagboken som är en bra lösning för dina reflektionen och uppsatta mål.

 
 
045erotu.png

Första samtalet + uppföljning

Här får du med dig, efter vårt samtal, en plan och ett upplägg som vi skapat tillsammans. Du får alla verktyg du behöver, såsom recept och beskrivningar.
Vi bokar in ett uppföljningssamtal (30 min) efter 2-4 veckor beroende på hur du vill ha det.

Pris: 1900 kr

Boka här

Coaching 8 veckor

Förutom det första samtalet där vi skapar din plan och målsättning får du här ytterligare 2 samtal, 30 min vardera, under en 8-veckors period. Vi har under hela tiden löpande kontakt via ett gemensamt dokument.
Du kan under hela perioden ställa frågor till mig som jag besvarar.

Pris: 2600 kr

Boka här

Coaching 12 veckor

Detta är för dig som behöver veckovis avstämning och coaching. Under perioden pratar vi varje vecka, ca 30 min, och här får du verkligen stöttning i att hålla i din plan och dina nya vanor. Vi har ett gemensamt dokument och löpande kontakt.
Här ingår dessutom Hälsodagboken.

Pris: 5500 kr

Boka här

Skicka bokningsförfrågan om du har några frågor eller vill dela upp din betalning.

    ”Jag upplevde Matilda som väldigt kompetent i frågor kopplade till både kost och träning. Under de 12 veckor som vi hade kontakt var hon alltid genuint intresserad av att lyssna på mig och mina förehavanden. Matilda har en förmåga att prata med mig som gör att jag känner mig som en vinnare. Fick en bra kick-off mot fortsättningen på min hälsoresa.”

    Mie

     

    ”Alla skulle ha en Matilda”

    Henrik