Jag coachar dig som vill uppnå resultat på riktigt och hitta en hållbar livsstil.
Är du redo att investera i din hälsa?
Är du redo att skaffa dig nya hälsosamma vanor?
Du vet att det inte finns några genvägar och du är redo att ta ansvar för din hälsa och behöver hjälp att skapa (och behålla) de nya goda vanorna. Tillsammans formar vi en kosthållning anpassad för just dig och det liv du lever.
Jag tror på ren mat, utan konstigheter, mat som vi människor är skapta för att äta. För mig är tarmhälsan viktig och grunden är alltid en socker- och glutenfri kost. Jag är utbildad inom Paleo, Lågkolhydratkost, LCHF och Keto.

Men allt handlar inte om maten. Även stress, sömn och daglig motion är viktig. Vi pratar mycket om detta och du kommer att få många verktyg att använda här. Allt hänger ihop. Alla delar är lika viktiga.

Problemet:

Du vill ha energi hela dagen, vara glad och frisk. Problemet är att du inte vet var du ska börja… Vad ska du tro på med all information du får? Kanske är du sjuk? Problem med magen? Överviktig? Kanske känner du en konstant trötthet?
Med rätt kost och upplägg kan du må så mycket bättre, bli glad och hitta energin i vardagen.

Jag vänder mig till dig som söker hälsoutveckling på riktigt. Du får fylla i hälsoenkäter och om du vill även genomföra blodprov på werlabs.se, fystester och andra mätningar. Utifrån resultatet skapas ett individuellt anpassat hälsoprogram, jag ger dig hälsokunskap, coachningsstöd och praktiska verktyg för att du friskt och vitalt ska kunna leva ditt eget drömliv i samklang med din familj.

Jag tror på ett steg i taget för att skapa hållbara resultat och nya goda vanor. Därför är min tjänst på 12 veckor med samtal varje vecka. Jag vill att du ska lyckas med din livsstilsförändring. 

Är du redo att ta tag i din hälsa? På riktigt?

045erotu.png

12 veckors hälsocoaching; 7500kr

  • Första samtalet 75 min, därefter är samtalen 30 min långa
  • Hälsoenkäter
  • Receptsamlingar och kosthållningar
  • Chat och delade dokument via Kaddio
  • Länkar till blodprov och tester

Matilda har gett mig förståelse för hur min kropp fungerar och vad jag mår bra av. Hon har även gett mig redskap för att kunna fortsätta min resa mot ett friskare och gladare jag. Matilda är en otroligt kompetent person som tror på individens egna förmåga till att nå sina mål.

Ida

Jag har precis avslutat mina 12 veckor och kan varmt rekommendera det här upplägget. Det har resulterat i 7 kg mindre fett, styrka och sundare livsstil. Det har varit en riktig ögonöppnare. Äter mig mätt på god mat, småäter aldrig. Kan vara en av mina bästa investeringar.

Ellen