Nu kan du träna SomaMove med mig igen!

I SomaMove använder vi endast den egna kroppen och det är en förbestämd musik som spelas. Du tränar barfota och kan behöva en matta. Ta med en egen eller låna av mig.

Passet tar ca 40 min och efteråt gör vi alltid andningsövningar i 5 minuter för att få den allra bästa och härligaste avslutningen. 

Pris: Månadsmedlem
♥ 595 kr per månad som dras på det kortet du anger vid köpet

Pris: 1 gång
140 kr

Pris: 10 gånger
1150 kr

Priserna gäller för alla gruppass och du kan kombinera dem hur du vill.

I SOMA MOVE förenas rörelse och kunskap, en praktik grundad på teorin om att använda kroppen som helhet för att bli stark, smidig och skadefri. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Rörelserna avlöser varandra och är inte så noggranna i sin teknik och placering som de är engagerade och lustfyllda. Händer och grepp är tongivande och varje rörelse seglar på kraftfulla andetag.

Passen består av ett konstant flöde av rörelsemönster med fokus på att arbeta med kroppen som en enhet. Rörelserna uförs på golvet och kan kännas yogiska, gymnastiska eller som att de är hämtade från funktionell fysträning eller kampsport. De är smidiga, kraftfulla och lite animalistiska men ibland också mer upprätta. Ett pass är ca 45 minuter och avslutas alltid med 10-15 minuter andning/meditation. Passen har skön och kraftfull musik som bakgrund, utan att man behöver följa någon särskild takt eller tempo. Du kan också välja att träna tyst, om du exempelvis vill höra och känna ditt andetag mer.

När du vill ha en holistisk träningsform som både är atletisk och mjuk och där du får kombinera rytm, andning, närvaro, intensitet, glöd, djuriska toner, gymnastiska övningar och barfotaträning. Är du nyfiken på att lära känna dig själv och din kropp mer samt vill förbättra din kondition, styrka, explosivitet, stabilitet, rörlighet och koordination så bör du absolut testa SOMA MOVE.

Fördelar

  • Skapar känslor av frihet, rytm och avspändhet
  • Ger styrka och spänst
  • Bättre kondition och uthållighet
  • Mer rörlighet
  • Bättre koordination

 

Här ser du ett exempel på hur ett mönster kan se ut.

💚 Vi tar plats

💚 Vi är stolta

💚 Vi andas