TRÄNINGSHELG

30/9-2/10 2022

     Vi har precis avslutat en fantastisk träningshelg och planerar nu för fullt inför nästa!

Vill du följa med?
Skriv upp dig på vår intresselista för att säkra en plats

Med Matilda & Pernilla 

Följ med på en helg fylld av träning, workshops, god mat och inspiration.

Temat för denna resan är den funktionella kroppen. Vi tränar så som kroppen är skapt för att röra på sig, äter ren mat som kroppen mår bäst av och lever nära natur och vatten.
Vi bor på fina J A Ranch som ligger utanför Markaryd.

NU GÅR DET INTE ATT BOKA LÄNGRE MEN DU KAN ANMÄLA DITT INTRESSE FÖR NÄSTA HELG GENOM ATT MEJLA Matilda

Välkommen till en fullspäckad helg där vi delar med oss av MASSOR med inspiration när det kommer till träning, kost och hälsa.
Vi driver Ketopodden tillsammans och nu äntligen ska vi få träffa er på riktigt. Matilda håller i flera träningspass, både styrkepass och SomaMove, och workshops om den funktionella kroppen. Vi tränar utomhus med dels den egna kroppen men också med det naturen har att erbjuda. Alla kan vara med oavsett träningsnivå, vi anpassar övningarna utefter dig och din kropp. Pernilla kommer att inspirera er till att skapa nya goda vanor, sätta rimliga mål samt hjälpa till att göra en plan som är genomförbar.

Vi kommer att servera alla måltider i Paleo-stil med lågkolhydratstänk, samt extra energi för den som behöver. Så långt det går köper vi våra råvaror lokalt. Grundtanken är REN MAT. Inga långa innehållsförteckningar och vi tillagar all mat från grunden. 
Ni som deltagare kommer också att vara med i viss beredning och tillagning för gruppdynamiken och gemenskapens skull. Vi grillar vårt eget kött och äter runt elden. 

Boendet sker i tvåbäddsrum, ange vid bokningen om ni åker tillsammans med någon eller har önskemål om antal bäddar. Vid önskemål om att bo ensam tillkommer en kostnad på 500kr.  

Det blir också promenader, löpning, bad i sjön och en rolig femkamp.

Alla får en goodiebag vid ankomsten och en träningströja från Björn Borg. Finfina rabattkoder delas ut och Upgrit.se står för allt du behöver för att mixa din kaffe….

Under helgen får du även möjlighet att göra hälsotester med en Inbody (kroppssammansättning), vi kollar ditt blodsocker, ditt blodtryck, mäter ketoner mm. Matilda hjälper även till med att göra en kroppsscreening där du får hjälp med att jobba med din rörlighet och hållning.

Detta ingår: 30 september-2 oktober

Välkomna från 15.00 den 30 september och vi avslutar efter lunch på söndagen

  • Boende i tvåbäddsrum 2 nätter
  • Alla måltider; 2 middagar, 2 luncher, 2 frukostar
  • Goodiebag
  • Alla träningspass och workshops
  • Hälsomätningar

Pris:

⇒ 4950 kr/person

En bokningsavgift på 750kr (betalas direkt och återbetalas ej), resten betalas via faktura senast 2 veckor innan den 30/9

 

Så här ser helgens schema ut på ett ungefär:

♥ Fredag 30 sep

15.00 incheckning och mingel

16.30 Första träningspasset, funktionell styrka

18.30 Middag

Kvällspromenad med bad

Lördag 1 okt

08.00 SomaMove

09.00 Frukost

10.30 Löpteknik och löptur (powerwalk för dem som vill)

12.30 Lunch

14.00 Workshop om den funktionella kroppen

17.00 Femkamp

18.00 HIIT-pass

19.30 Middag

Söndag 2 okt

07.30 Yinyoga och meditation

09.00 Frukost eller fasta

10.30 Workshop om att sätta mål

12.30 Lunch och avslutning

Våra härliga samartbetspartners under helgen

Det finns möjlighet att under hela helgen mäta dina ketoner. Acetracken ligger framme…
Dessutom kommer alla deltagare att få en riktigt bra rabatt under helgen ifall du vill köpa med dig en Acetrack hem.

Självklart är vår trogne partner upgrit.se med oss under helgen. De bjuder på allt du behöver till din Bulletproof coffee, så bara att mixa när du är sugen. Det kommer även att finnas produkter på plats till finfina priser.

Att använda fotriktiga skor tycker vi är superviktigt. Därför är vi så glada över att Joe Nimble är här så att du får prova deras skor. Dessutom bjuder de på ett par grymma strumpor i allas goodiebag.

Alla deltagare får en träningströja med våra loggor på. Välj storlek när du bokar. Givetvis finns det även herrstorlekar.

Björn Borg skickar även med en fin rabattkod till alla som ni kan använda när ni kommer hem igen.

J A Ranch

I djupaste Småland ligger detta fantastiska B&B där vi får uppleva djur och natur på nära håll. Strömsnäsbruk, en bit utanför Markaryd.

J A Ranch erbjuder ett unikt boende i designade rum med smak av den Amerikanska Södern. De erbjuder matlagning över öppen eld, självhushållning för de som önskar, konferens, fest, mångkamp, bad & bastu samt fina vägar för promenader, löpning, cykel mm.

På J A Ranch föder de upp SWB hästar, utbildar hästar & elever, och har även hundar, getter, katter & en kanin.

”Boende, konferens & personlig utveckling som gör gott inifrån & ut i djupaste Småland”

Funktionell träning

Helgen innehåller träning och rörelse utomhus där vi försöker använda det som finns i naturen, såsom stockar och stenar. 
På schemat står 4 träningspass.

Det blir en rolig och annorlunda femkamp, workshops om fötter, hållning och rörlighet samt tillfällen för avslappning och stillhet.

Funktionell Mat

Under dessa dagar fokuserar vi på ren mat som vi är skapta för att äta. 

Kött, fisk, ägg, grönsaker och annat som ej har långa innehållsförteckningar. 

Vi försöker köpa råvarorna lokalt och svenskt så långt det går. Det vi äter ska göra oss gott samtidigt som det smaker gott.

Helgens ledare

Matilda Brasar

Jag brinner för allt som har med hälsa och kost att göra, äter en mejerifri keto-kost idag. Fastar regelbundet. För mig är det väldigt viktigt med rena råvaror, jag gör det mesta från grunden, odlar så gott jag kan, plockar bär och svamp för att fylla frysarna och försöker hela tiden tänka på vad jag och min familj stoppar i oss. Jag rör på mig varje dag och grundtanken är varannan dag löpning och varannan dag styrketräning. Älskar att springa. Både i skogen och på en rak asfaltsväg. Mina stora utmaningar i år är att genomföra Borås Swimrun samt klara 5 strikta pullups.
Jag älskar att sprida träningsglädje och vill dela med mig av allt jag brinner för.

Pernilla Lantz

Jag har ett stort intresse för kost och lever sen flera år tillbaka med en keto-kost där jag trivs väldigt bra.Förutom kosten så tycker jag om att röra på mig i form av styrketräning, cykla mountainbike eller bara vara ute i naturen. Lyssna på fåglarna, bara sitta i skogen och lyssna! Mitt mål med träningen är att må så bra som möjligt, få en stark kropp som orkar med vardagen. Jag sätter hela tiden upp nya mål med min träning i form av olika utmaningar eller lopp. Jag har sprungit ett maraton, vårrus och midnattslopp. Genomfört OCR lopp och Tjejvasan. Min nästa utmaning är ett cykellopp i maj. Jag går igång på olika utmaningar både när det gäller kost och träning.

Jannica Wadell

Jag bor sedan 2 år i Strömsnäsbruk där jag & min sambo Krister driver J A Ranch, Bed and Breakfast. I en fantastisk natur och med närhet till Europa lockar vår ranch såväl svenska som utländska turister. Jag brinner för hälsa & välmående inifrån & ut i en kropp som ska fungera i många år! Jag kommer att stå för mycket av matlagningen, trivseln och en som det heter allt-i -allo under denna helg

© 2023 Exclusive interior. All Rights Reserved.