PT-Online

 

 

Behöver du ha en coach i fickan och känna att du alltid har stöd och vägledning nära till hands för att lyckas med dina träningsmål?

Har du svårt att få hållbara resultat med din kost och träning och känner att det är någon pusselbit som saknas?

Hittar du inte något upplägg på marknaden som passar dina behov – och önskar att du kunde få ett skräddarsytt program gjort för just dig?

 

Då är detta något för dig!

Individuell och personlig träning online

Du väljer själv vilken nivå du vill lägga på din träning. Hur många pass i veckan vill du träna? Hur långa vill du att passen ska vara? 
Jag skapar ett träningsprogram till dig beroende på vilka redskap du har tillgång till, om du tränar hemma eller på gymmet. Vill du få mer och bättre rörlighet finns flera rörlighets-och yogapass att få i ditt veckoschema.

Innan start besvarar du ett flertal frågor som jag därefter skapar ett program ifrån. Du kan när som helst under perioden ändra ditt upplägg, om du kanske vill lägga på ett extrapass eller köpt hem ett nytt redskap. 
Det finns möjlighet att boka in ett 30 minuters samtal ( mot en kostnad ) för dig som vill ha hjälp med upplägget till ditt träningsschema.

I PT – Online använder vi oss av appen ”Nutrition Data” där du får tillgång till dina träningspass och här finns även chatten.
Här kan du regga all din träning och dagliga motion.
Vi skapar en profil med din information så att du även kan mäta dina resultat.
Här kan vi chatta med varandra och jag kan enkelt följa dig och din träning. Jag svarar inom 24 timmar på vardagar.
I ”Nutrition Data” blir din hälsoresa överskådlig och du har mig, din PT/coach, nära till hands. 

I mitt arbete som coach är maten viktig så här har du även möjlighet att välja inriktning på din kost och få recept utefter det. Jag arbetar med Paleo, Lchf och Keto. För dig som vill ha det där lilla extra har nu chansen att få min expertis kring kosthållningarna och coaching även kring det.

Priser

Min PT-tjänst är löpande vilket betyder att det dras pengar från ditt konto varje månad. Du skriver upp dig på 6 månader, därefter kan du säga upp samarbetet.

Direkt efter ditt köp får du fylla i ett formulär så att jag kan skapa ett konto åt dig i appen och göra ditt första träningsprogram. Du väljer också vilken kosthållning du vill hålla dig till för att få alla dina recept. Det finns möjlighet att här köpa ett coachsamtal på 30 min om du känner att du behöver extra hjälp i din planering.

Pris per månad: 1625 kr

Då detta är individuellt träningsprogram finns det endast ett begränsat antal platser.

Lifehacks

En kort film om varför du ska välja just min PT-online....

Du har allt du behöver i appen!

Kosten

Paleo.

För dig som vill äta en naturlig kost utan innehållsförteckning för att stärka och balansera din kropp med bra näring för optimal hälsa och mycket energi till träningen.

 

LCHF

För dig som vill minska kolhydraterna och se till att hålla dig mätt och nöjd över dagen men kanske ändå minska i fett eller öka i muskler under din träning.

Keto.

För dig som verkligen vill gå all in och se hur mycket mer kraft och kapacitet du kan få när du skippar kolhydraterna och börjar driva kroppen på raketbräcslet ketoner (fettmolekyl) istället.

Matilda är mycket kunnig och inspirerande i sin roll som tränare.

Fick mycket bra tips och info att ha med sig i sin ryggsäck för framtida bruk. Jag rekommenderar!

Matilda är en fantastisk inspiratör med sunda värderingingar kring träning och välmående. ”