När du vill träna i grupp och ändå ha fördelarna av en personlig tränare.

I en mindre grupp blir träningen mer personlig och vi kan anpassa övningarna efter just din nivå. Tillsammans ger vi alltid det där lilla extra och vi peppas av varandra. Vi, Matilda och Johan,  coachar dig så att du får ut maximalt av din träning. Dina resultat blir också mätbara då det finns ett syfte med alla pass.

Under 8 veckor tränar vi ihop, två pass i veckan. Alltså totalt 16 pass.
Vi håller till hemma på vår tomt i Uggelviken, här finns gott om plats och en massa redskap. Vi kommer både att använda klassiska kettlebells, hantlar, gummiband men även däck, stenar och släggor.
Ett pass i veckan är ett rent styrkepass där vi går igenom teknik, hållning och syfte. Det andra passet är mer inriktat på uthållighet och puls.

Denna grupp passar i stort sett alla då det alltid finns alternativ på övningarna så att de passar dig. Däremot om du är rädd för att ta ut dig kanske detta inte passar dig.
Vi vill gärna locka fram det där lilla extra hos er, få er att gå utanför er comfortzone och att ni ska känna er lite starkare efter varje pass.
För oss är träningsglädjen och utvecklingen viktig.
Passen är 75 min långa då vi förutom att träna vill dela med oss av tankar och tips på hur du kan optimera din träning. Vi brinner för den funktionella kroppen och det naturliga rörelsemönstret. Det ska finnas tid för reflektioner och personlig coaching

Första träningspasset tar ca 90 min då vi kommer att börja med en genomgång av hållningen. Det kommer dessutom att finnas möjlighet att göra en InBody-mätning för den som är intresserad av att se hur det ser ut med din kroppssammansättning. Detta får ni även göra igen på sista träningspasset.

Grupp 1: Startdatum den 25 april
Söndagar: 16.00-17.15
Onsdagar: 18.00-19.15

Grupp 2: Startdatum den 26 april
Måndagar: 07.00-08.15
Torsdagar: 07.00-08.15

Detta ingår:

  • 16 träningstillfällen a 75 min
  • En kropps- och hållningsgenomgång
  • Två Inbodymätningar (kroppssammansättning). 1 innan och en efter de 8 veckorna ( värde 790 kr )

Pris:  3250 kr        

Vi behöver få in minst 5 deltagare i varje grupp för att kunna genomföra detta. Om gruppen inte blir av betalas givetvis hela summan tillbaka till dig som köpt tjänsten.