PT - Small Group

När du vill träna i grupp och ändå ha fördelarna av en personlig tränare.

I en liten grupp om fyra personer blir träningen mer personlig och jag kan anpassa passen och övningarna efter just din nivå. Tillsammans  ger vi alltid lite extra och vi peppas av varandra. Jag coachar dig så att du får ut maximalt av din träning. Dina resultat blir också mätbara då det finns ett syfte med upplägget. För mig är kroppskontroll och medvetenhet superviktigt så det läggs stor fokus på att du ska veta vad du tränar för muskler och varför. 

Varje vecka finns ett nytt tema och det kan handla om teknik på en viss övning, andnig och diafragma eller så som att träna upp din fotstyrka. Vi håller till i gymavdelningen i salen med både maskiner och fria vikter.

Gruppen varar under  8 tillfällen fördelat på 9 veckor då vi inte har någon träning under vecka 44 pga höstlovet! 
Passen är på 75 minuter så att det finns gott om tid för både träning samt frågor och funderingar.
Dessutom får du ett träningspass att köra själv hemma eller på gymmet.  Det kommer även finnas möjlighet att boka upp dig på öppna tider i mitt gym, till en extra kostnad.

Det ingår en kropps-och hållningsanalys samt en InBodymätning (30 min) som du helst bokar in innan första passet med gruppen. 

Nivå 1 – Nystart: Startdatum den 16 oktober, 06.45-08.00

♦ För dig som inte tränar idag och vill komma igång med styrketräning. Jag hjälper dig att hitta glädjen i gymmet och känslan av att känna dig stark!

Nivå 2: Startdatum den 16 oktober, 17.00-18.15

♦ För dig som tränar en del idag och behöver/vill ha struktur och hjälp med att få de resultat du vill ha. Kanske har du fastnat i samma övningar och vill ha ny energi och pepp!

Detta ingår:

  • 8 träningstillfällen a 75 min
  • En kropps- och hållningsanalys (ca 30 min)
  • Inbodymätning (kroppssammansättning)
  • träningspass att köra hemma/på gymmet

Pris: 2800 kr         

Jag behöver få in minst 3 deltagare i varje grupp för att kunna genomföra upplägget. Om gruppen inte blir av betalas givetvis hela summan tillbaka till dig som köpt tjänsten.

Bli starkare, gladare och friskare tillsammans med mig !!!