Mammaträning online 8 veckor

Är du intresserad av att vara med i en pilotkurs på 5 veckor? Kostnad: 625kr inkl moms (ord.pris 1495kr)
Start den 21 oktober 2019
Du får vara med att utforma och tycka till. Det enda jag begär av dig är att du är engagerad och delar med dig av åsikter och tankar under dessa 5 veckor.
DESSUTOM får du utan extra kostnad vara med i första omgången av kommande onlinekurs.
 

Ja tack, jag vill vara med

 

Vill du komma igång med din träning efter graviditeten?

Vill du bli stark i din nya mammakropp?

Kanske hör du att det är farligt att träna fel och vet inte hur du ska komma igång.

I den här onlinekursen i mammamage-träning visar jag via filmer hur du aktiverar den inre bålstabiliteten och bygger upp styrkan i kroppen inifrån och ut.

Du kommer under dessa veckor träna mycket på att få kontakt med din mage och när kursen är slut har du full kontroll på magen och känner dig självsäker inför din fortsatta träning.

Jag bjuder även in dig till en sluten facebookgrupp där ni delar erfarenheter och ställer frågor. En samlingsplats helt enkelt där vi känner samhörighet och gemenskap. I gruppen hittar du motivation och jag är aktiv med pepp och påminnelser. Jag vet hur svårt det kan vara att få till tiden och komma ihåg träningen så därför finns denna grupp som ett stöd under perioden.

På min medlemssida finns all information du behöver. Veckoschema, videor och träningspass. Jag tror på rörelse varje dag så varje vecka kommer ni att få schema med dagliga rörelser blandat med aktiveringsövningar, knip och träningspass. I den här kursen fokuserar vi inte bara på magen utan tränar även upp styrkan i många viktiga muskler som du använder i vardagen.

En stark mamma är en glad mamma.

 

Detta ingår:

  • Tillgång till medlemsportalen där allt material är samlat
  • Personlig återkoppling efter 4 veckor
  • Videomöte 1 gång i veckan i grupp via zoom
  • Träningspass på film
  • Medlem i sluten facebookgrupp
  • Introduktion i både film och text om hur vi kniper, aktiverar och även fakta om mammamagen
  • Veckoschema med dagliga knip och/eller övningar
  • Möjlighet att fortsätta ditt medlemskap efter avslutad kurs
  • En “goodiebag” hemskickad till dig
Pris: 1495kr för 8 veckor (inkl moms)

Om du följer schemat och gör dina övningar så lovar jag dig att du kommer bli starkare i hela kroppen och känna att dagarna blir lättare och lättare med allt vad det innebär att ha småbarn.

Tänk att kunna hänga med i barnens tempo, sitta med dem på golvet utan problem och lyfta upp dem lätt! Den inre bålstyrkan är grunden till din starka kropp, bygger vi upp den blir allt så mycket lättare. Du slipper värkande rygg och axlar.

I min kurs pratar jag också väldigt mycket om hållningen, vad den kan göra för din bålstyrka.

Gruppsamtal

Varje vecka har vi gruppsamtal där vi förutom att vi pratar om veckans ämne, som kan vara allt från rörelse till mat, även ger dig utrymme att prata om just det du behöver prata om.

I veckoschemat är det alltid en “veckans fokus” där vi reflekterar över en specifik övning/muskel.

Lär känna din kropp under dessa veckor och låt mig hjälpa dig att skapa nya goda vanor och komma igång med din träning. Här skaffar du dig en bra grund för att kunna fortsätta din träning med. Självklart kan du följa med upp till på nästa steg om du känner att du behöver fortsatt stöd och hjälp med din träning. Vi bygger styrka inifrån och ut. Det krävs inte jättemycket tid utan 5-15 minuter varje dag rekommenderar jag att du ger din kropp varje dag. Den förtjänar det och du gör den och dina barn en tjänst. Känn inte att det är en uppoffring utan något bra du ger din kropp. Du kommer bara få fördelar av att du satsar på en stark och frisk kropp. Många av övningarna kan du göra tillsammans med dina barn. Låt rörelsen bli en del av er vardag. Se det som en självklarhet att ni rör på er.

Jag visar genom filmer hur du hittar din aktivering i de inre magmusklerna på ett pedagogiskt och enkelt sätt. Efter 4 veckor får du fylla i ett formulär om hur det går, hur det känns och om du har några funderingar. Jag återkopplar till dig via mejl. Det bästa med att gå denna kurs är att du har mig som håller koll på att du håller fast i träningen, någon som följer upp dina framsteg, någon som kan svara på ev frågor och rädslor. Jag kommer att ge pepp och påminnelser via gruppen. Du kommer att känna dig mer självsäker i din kropp, älska din kropp mer och känna stolthet över den. Jag ger dig verktyg OCH beskrivning till hur du bygger upp en stark mammakropp.

Jag har träffat och hjälpt många mammor att komma igång efter graviditeten. Med ett stort engagemang både från mig och dig lovar jag att du efter kursen kommer att känna dig mer trygg i din inre bålstabilitet och känner dig starkare i kroppen. Då kursen är väldigt personlig kan jag anpassa övningarna till just din nivå för att du ska få så bra resultat som möjligt.

Jag drivs av att se mina kunder utvecklas och gläds med dem när jag ser styrkan de hittar i sin kropp. Den här kursen är perfekt för dig som vill träna hemma eller för dig som har svårt att komma iväg till gymmet som har mammaträning. Kursen är unik i sitt slag och väldigt personligt då vi har videosamtal varje vecka och du har möjlighet att lyfta fram dina funderingar och frågor. Jag vet att det finns massor av frågor. Jag lär dig att känna själv på din mage för att veta att du har aktiveringen på. Jag visar även hur du känner diastasen (mellanrummet mellan magmusklerna)

Det kommer under kursens period även att finnas möjlighet att boka ett privat videosamtal med mig mot en kostnad.

 
 
Stäng meny
×
×

Kundvagn