Mammaträning online 8 veckor

 

Vill du komma igång med din träning efter graviditeten?

Vill du bli stark i din nya mammakropp?

Behöver du någon som säger åt dig vad och hur du ska träna?

Kanske hör du att det är farligt att träna fel och vet inte hur du ska komma igång.

I den här onlinekursen i mammamage-träning visar jag via filmer hur du aktiverar den inre bålstabiliteten och bygger upp styrkan i kroppen inifrån och ut.

Du kommer under dessa veckor träna mycket på att få kontakt med din mage och när 8 veckor har gått har du full kontroll på magen och känner dig självsäker inför din fortsatta träning.

Du har under hela medlemskapsperioden tillgång till en  sluten grupp där daglig pepp och inspiration ges. Dessutom är det här jag sänder mina live-träningspass.
Det här blir en samlingsplats där vi får energi och gemenskap. I gruppen hittar du motivation och jag är aktiv med pepp och påminnelser. Jag vet hur svårt det kan vara att få till tiden och komma ihåg träningen så därför finns denna grupp som ett stöd under perioden. Varje dag visas filmer där vi kniper tillsammans.

På min medlemssida finns all information du behöver. Veckoschema, videor och träningspass. Jag tror på rörelse varje dag så varje vecka kommer ni att få schema med dagliga rörelser blandat med aktiveringsövningar, knip och träningspass. I den här kursen fokuserar vi inte bara på magen utan tränar även upp styrkan i många viktiga muskler som du använder i vardagen.

En stark mamma är en glad mamma.

Nu är det för sent att anmäla sig till kursstart jan-2020. Vill du lämna intresseanmälen så du får information om när nästa omgång börjar? KLICKA!!!

Ja tack, jag vill vara med

Detta ingår:

  • Tillgång till medlemsportalen där allt material är samlat
  • Personlig återkoppling efter 4 veckor
  • Videomöte 1 gång i veckan i grupp via zoom
  • LIVE-Träningspass, 3 gånger per vecka
  • Dagliga filmer i fb-gruppen där vi kniper tillsammans
  • Medlem i sluten fb-grupp
  • Introduktion i både film och text om hur vi kniper, aktiverar och även fakta om mammamagen
  • Veckoschema med dagliga knip och/eller övningar
  • Möjlighet att fortsätta ditt medlemskap efter avslutad kurs
  • En ”goodiebag” hemskickad till dig (värde 250kr)
Pris: 1495kr för 8 veckor (inkl moms)
Efter dessa 8 veckor fortsätter medlemskapet om du vill, vilket betyder att du får fortsätta vara kvar i fb-gruppen och få träningspass. Dessutom har du kvar tillgången till medlemssidan.
Månadskostnad för medlem: 395kr

Om du följer schemat och gör dina övningar så lovar jag dig att du kommer bli starkare i hela kroppen och känna att dagarna blir lättare och lättare med allt vad det innebär att ha småbarn.

Tänk att kunna hänga med i barnens tempo, sitta med dem på golvet utan problem och lyfta upp dem lätt! Den inre bålstyrkan är grunden till din starka kropp, bygger vi upp den blir allt så mycket lättare. Du slipper värkande rygg och axlar.

I min kurs pratar jag också väldigt mycket om hållningen, vad den kan göra för din bålstyrka.

Gruppsamtal

Varje vecka har vi gruppsamtal där vi förutom att vi pratar om veckans ämne, som kan vara allt från rörelse till mat, även ger dig utrymme att prata om just det du behöver prata om.

I veckoschemat är det alltid en “veckans fokus” där vi reflekterar över en specifik övning/muskel.

Lär känna din kropp under dessa veckor och låt mig hjälpa dig att skapa nya goda vanor och komma igång med din träning. Här skaffar du dig en bra grund för att kunna fortsätta din träning med. Självklart kan du följa med upp till på nästa steg om du känner att du behöver fortsatt stöd och hjälp med din träning. Vi bygger styrka inifrån och ut. Det krävs inte jättemycket tid utan 5-15 minuter varje dag rekommenderar jag att du ger din kropp varje dag. Den förtjänar det och du gör den och dina barn en tjänst. Känn inte att det är en uppoffring utan något bra du ger din kropp. Du kommer bara få fördelar av att du satsar på en stark och frisk kropp. Många av övningarna kan du göra tillsammans med dina barn. Låt rörelsen bli en del av er vardag. Se det som en självklarhet att ni rör på er.
Utöver de dagliga aktiveringsövningarna får du ett träningspass att köra, jag rekommenderar 3 gånger per vecka varav två av dem sker live i gruppen. Filmerna finns sen kvar för att kunna köra vid en annan tidpunkt.

Jag visar genom filmer hur du hittar din aktivering i de inre magmusklerna på ett pedagogiskt och enkelt sätt. Efter 4 veckor får du fylla i ett formulär om hur det går, hur det känns och om du har några funderingar. Jag återkopplar till dig via mejl. Det bästa med att gå denna kurs är att du har mig som håller koll på att du håller fast i träningen, någon som följer upp dina framsteg, någon som kan svara på ev frågor och rädslor. Jag kommer att ge pepp och påminnelser via gruppen. Du kommer att känna dig mer självsäker i din kropp, älska din kropp mer och känna stolthet över den. Jag ger dig verktyg OCH beskrivning till hur du bygger upp en stark mammakropp.

Jag har träffat och hjälpt många mammor att komma igång efter graviditeten. Med ett stort engagemang både från mig och dig lovar jag att du efter kursen kommer att känna dig mer trygg i din inre bålstabilitet och känner dig starkare i kroppen. Då kursen är väldigt personlig kan jag anpassa övningarna till just din nivå för att du ska få så bra resultat som möjligt.

Jag drivs av att se mina kunder utvecklas och gläds med dem när jag ser styrkan de hittar i sin kropp. Den här kursen är perfekt för dig som vill träna hemma eller för dig som har svårt att komma iväg till gymmet som har mammaträning. Kursen är unik i sitt slag och väldigt personligt då vi har videosamtal varje vecka samt gemensamma träningar live på facebook. Du har möjlighet att lyfta fram dina funderingar och frågor. Jag vet att det finns massor av frågor. Jag lär dig att känna själv på din mage för att veta att du har aktiveringen på. Jag visar även hur du känner diastasen (mellanrummet mellan magmusklerna)

Det kommer under kursens period även att finnas möjlighet att boka ett privat videosamtal med mig mot en kostnad.