MAMMASTARK – online

Vill du hitta kontakten med bäckenbotten och bygga upp styrka i din inre bålmuskulatur efter graviditet och förlossning?

Eller har du redan kommit igång med aktiveringen och börjat träna men behöver stöd för att på ett säkert sätt våga ta din träning till nästa nivå?

I denna 4 veckorskurs får du vägledning i att stärka hela kroppen inifrån och ut, för att orka med vardagen som förälder – och, om du så önskar, kunna gå vidare med mer högintensiv träning, tung styrka eller någon annan träningsform du så småningom vill ägna dig åt.

På 4 veckor får du hela innehållet från mina längre mammaträningskurser som jag håller i 8 veckor. Vi gör upplägget lite mer komprimerat, för dig som vill göra en satsning på din kropp lite mer fokuserat. Upplägget är på 4 veckor men du har tillgång till materialet i träningsportalen under 8 veckor och kan göra övningar och pass när det passar dig.

I detta 4 veckors upplägg ingår:

· Filmer med aktiveringsövningar

· Tillgång till medlemsportalen med alla övningar och pass

· 2 träningspass per vecka, som bygger styrka och stärker mammakroppen inifrån och ut

· Möjlighet till individuell rådgivning

Pris: 575 kronor

Jag, Matilda, är certifierad MammaMage-tränare och jag brinner för att hjälpa mammor att bygga styrka och trygghet i sina nya mammakroppar. Det handlar inte om att hitta tillbaka till sin gamla kropp utan att göra det bästa vi kan med vår nya kropp.

”Efter mammaträningen känner jag en större trygghet i att fortsätta träna på egen hand.”

Våra kroppar är fantastiska och vi är skapta för att ge liv. I den moderna livsstilen använder vi inte alltid kroppen till hur den är skapt och därför blir den också mindre funktionell. Då kan vi behöva påminna den och hjälpa till att stärka upp vissa delar där vi känner oss svaga.

Jag arbetar med den funktionella kroppen. Bygger styrka hos mina kunder som de har nytta av i vardagen. Jag lär även ut god hållning och kroppskontroll.

Mina Mamma-grupper är inte bara träning utan en kurs. Jag pratar mycket om kroppens funktion och vad som är viktigt att tänka på som nybliven mamma. Vi börjar med att få kontakt i bäckenbotten och den inre magen. Vi måste börja inifrån för att bli starka och hålla oss skadefria.

”Att investera i mammaträning med Matilda var mitt bästa beslut någonsin. Jag känner mig stark och återställd i kroppen tack vare hennes kanonpass! Matilda är intresserad, professionell och trevlig och man känner sig välkommen precis som man är!”

Hur går det till?

Efter ditt köp blir du medlem i min portal. Här finns alla filmer med aktiveringsövningar, träningspass, rörlighetspass och annan bra information.

Jag kan lova dig fantastiska resultat om du håller i övningarna under dessa 4 veckor. Vi kan göra mycket under kort tid och då gäller det att öva. Vi blir bra på det vi tränar helt enkelt.

Kursen startar när du köper den. Du får alla träningspass skickade till dig på mejl men du kan även hitta dem i medlemsportalen. Då du har tillgång till portalen i 8 veckor kan du bestämma din egen takt.

Vill du komma igång med löpningen?

Då är detta den perfekta starten!

Om du följer schemat och gör dina övningar så lovar jag dig att du kommer bli starkare i hela kroppen och känna att dagarna blir lättare och lättare med allt vad det innebär att ha småbarn.

Du bygger upp din hållning och bålstyrka vilket gör dig starkare inför löpning och annan träning.

Bli stark, få ork och slipp ha ont

Tänk att kunna hänga med i barnens tempo, sitta med dem på golvet utan problem och lyfta upp dem lätt! Den inre bålstyrkan är grunden till din starka kropp, bygger vi upp den blir allt så mycket lättare. Du slipper värkande rygg och axlar.

I min kurs pratar jag också väldigt mycket om hållningen och vad den kan göra för din bålstyrka.

Lär känna din kropp på nytt under dessa veckor och låt mig hjälpa dig att skapa nya goda vanor och komma igång med din träning. Här skaffar du dig en bra grund för att kunna fortsätta din träning efter kursen.

”Det märks att Matilda brinner för att stärka kvinnokroppen. Jag är supernöjd med min mamma-träning!”

Vi bygger styrka inifrån och ut

Det krävs inte jättemycket tid utan 5-15 minuter varje dag rekommenderar jag att du ger din kropp. Den förtjänar det och du gör den och dina barn en tjänst. Känn inte att det är en uppoffring utan något bra du ger din kropp. Du kommer bara få fördelar av att du satsar på en stark och frisk kropp. Många av övningarna kan du göra tillsammans med dina barn. Låt rörelsen bli en del av er vardag. Se det som en självklarhet att ni rör på er.

Utöver aktiveringsövningarna som du kan göra dagligen, får du också ett träningspass per vecka att genomföra två gånger.

Jag visar genom filmer hur du hittar din aktivering i de inre magmusklerna på ett pedagogiskt och enkelt sätt.

Du kommer att känna dig mer självsäker i din kropp, älska din kropp mer och känna stolthet över den. Jag ger dig verktyg OCH beskrivning till hur du bygger upp en stark mammakropp.

Jag har hjälpt många mammor att komma igång efter graviditeten. Jag lovar att du efter kursen kommer att känna dig mer trygg i din inre bålstabilitet och känner dig starkare i kroppen.

Jag drivs av att hjälpa mina kunder att utvecklas och gläds med dem när de hittar styrkan i sin kropp. Den här kursen är perfekt för dig som vill träna hemma eller för dig som har svårt att komma iväg till gymmet som har mammaträning. Kursen är unik i sitt slag med alla träningspass personligt inspelade. Jag lär dig att känna själv på din mage för att veta att du har aktiveringen på. Jag visar även hur du känner diastasen (mellanrummet mellan magmusklerna).

Privat konsultation

Det kommer under kursens period även att finnas möjlighet att boka ett privat videosamtal med mig mot en kostnad.