MammaMage-träning i Falun

Jag är certifierad MammaMage-tränare och jag brinner för att hjälpa mammor att bygga styrka och trygghet i sina nya mammakroppar. Det handlar inte om att hitta tillbaka till sin gamla kropp utan att göra det bästa vi kan med vår nya kropp.

Våra kroppar är fantastiska och vi är skapta för att ge liv åt nya. I denna nya livsstil använder vi inte alltid kroppen till hur den är skapt och därför blir den också mindre funktionell. Då kan vi behöva påminna den och hjälpa till att stärka upp vissa delar där vi känner oss svaga.

Jag arbetar med den funktionella kroppen. Bygger styrka hos mina kunder som vi har nytta till i vardagen. Jag lär ut god hållning och kroppskontroll.

Mina MammaMage-grupper är inte bara träning utan en kurs. På träffarna pratar jag mycket om kroppens funktion och vad som är viktigt att tänka på som nybliven mamma. Vi börjar med att få kontakt i bäckenbotten och den inre magen. Vi måste börja inifrån för att bli starka och hålla oss skadefria.
Förutom träffarna får ni tillgång till min slutna FaceBook-grupp. Här läggs varje dag ut filmer med aktiveringsövningar, träningspass, rörlighetspass och annan bra information.

Jag kan lova dig fantastiska resultat om du håller i övningarna under dessa 8 veckor. Vi kan göra mycket under kort tid och då gäller det att öva. Vi blir bra på det vi tränar helt enkelt.
Jag är med hela tiden med pepp och personligt engagemang.


Alla mina mammagrupper håller till i Österås Bystuga som ligger strax utanför Falun. 

STEG 1

Ny grupp börjar den 18 oktober.

Tisdagar 11.00 under 8 veckor.

Pris: 1750 kronor

Boka in mig

Det här är första steget att komma igång med din träning efter en graviditet och förlossning. Du bör ha varit på din efterkontroll.
Alla barn är givetvis välkomna och du behöver ha med dig en matta.
Under första träffen sitter jag med var och en, mäter diastasen och hjälper till att hitta bäckenbotten och magen. Jag kommer att titta på din mage och känna på den.
Mitt sätt att arbeta på är väldigt fysiskt närvarande och personligt, jag kommer att gå runt mycket, röra på er och dirigera er. Min ambition är att ni ska känna er starka och trygga i era kroppar då dessa 8 veckor har passerat.

Älska våra nya mammakroppar!

STEG 2

Ny grupp börjar den 8 november!

Tisdagar 9.30 under 6 veckor

Pris: 1150 kronor
Boka in mig

Det här är nästa steg i din MammaMage-träning och passar dig som redan gått steg 1. Det passar även dig som redan själv har kommit igång med lite träning och nu behöver hjälp att komma vidare, eller dig som har lite äldre barn och behöver komma igång med träningen.
Alla barn är givetvis välkomna oavsett ålder.
Under första träffen sitter jag med var och en, känner hur magmusklerna drar ihop sig och hjälper till att hitta bäckenbotten och magen. Jag kommer att titta på din mage och känna på den.
Mitt sätt att arbeta på är väldigt fysiskt närvarande och personligt, jag kommer att gå runt mycket, röra på er och dirigera er. Min ambition är att ni ska känna er starka och trygga i era kroppar då dessa 6 veckor har passerat.

Älska våra nya mammakroppar!

  • Privat träning 3 x ca 50 min      1800 kr 

Detta är en individuell konsultation där jag undersöker din mage och vägleder dig rätt i hur du tränar upp kontrollen på den djupa magmuskulaturen samt bäckenbotten. Jag går igenom din andning, hållning och ger dig enklare träningsövningar att göra hemma för att stärka upp kroppen.

BOKA HÄR

Matilda är mycket kunnig och inspirerande i sin roll som tränare. Man känner sig sedd och uppmärksammad och vet att man får den hjälp man behöver. Rekommenderas för alla som vill lära känna sin nya kropp som mamma.”

Fick mycket bra tips och info att ha med sig i sin ryggsäck för framtida bruk. Jag rekommenderar!

Perfekt träningsupplägg för att komma igång efter graviditet och förlossning. Upplägget passar alla då var och en anpassar träningen till sin egen förmåga. Matilda är även en fantastisk inspiratör med sunda värderingingar kring träning och välmående. ”

”Bästa investeringen för din mammakropp för att komma igång med träningen och knipet efter förlossningen. Du ger verkligen kroppen chansen att läka och bygga upp sig i lagom takt med stöd av väldigt duktig mammatränings coach. Detta samtidigt som du får träffa andra mammor och barn åh knyta bekantskaper för framtiden!”