Mammaträning i Falun

I min pt-studio 3 km utanför Falun erbjuder jag mammaträning, både privat och i grupp.

Jag är certifierad mammamage-tränare.
Det är bra att komma igång med knipövningar och aktivering av djupa magen direkt efter en förlossning, gärna redan på BB. När du kan börja träna med mig beror på hur du mår efter förlossningen och att du återhämtat dig ordentligt. Du bör ha varit på efterkontrollen ( ca 6-8 veckor) och gärna ha startat med knip och aktiveringsövningar för bäckenbotten och djupa magen. Denna träning passar även dig som gjort kejsarsnitt fast du får vänta tills du har läkt ordentligt innan du kan köra igång.
Antingen bokar du privat träning eller så kommer du och tränar i grupp eller i par.
Alla barn är givetvis välkomna.
Vi fokuserar på bäckenbotten och den inre/djupa magmuskulaturen och det vi kallar för “den inre cylindern”. Vi jobbar inifrån och ut. Först inre styrka innan vi kan gå på några vikter eller hopp.

Jag mäter diastasen för att se hur mycket magmusklerna gått ihop, samt kontrollerar din aktivering av bäckenbotten och de djupa magmusklerna i olika positioner.

  • Privat träning 3 x 45 min      1800 kr 

Detta är en individuell konsultation där jag undersöker din mage och vägleder dig rätt i hur du tränar upp kontrollen på djup magmuskulatur samt bäckenbotten. Jag går igenom din andning, hållning och ger dig enklare träningsövningar att göra hemma för att stärka upp kroppen.

BOKA HÄR

  • Mamma-träning för två personer (8 x 45 min)    3000 kr/pers 

Under 8 tillfällen går vi igenom hur ni bygger kroppen stark inifrån och ut på bästa sätt. Med endast två personer i gruppen blir det väldigt personligt och ni får bästa förutsättningarna för att träna rätt och i just ert tempo. Utmana varandra och peppas av att träna med kompisen, kollegan eller grannen. Vi jobbar med rörlighet, aktivering och styrketräning i cirkel med inslag av pulshöjande övningar.

  • Mamma-träning i grupp (8 x 45 min)    1600 kr/pers  (begränsat antal platser)  I Slättastudion HT-2019

Steg 1 Nya grupper börjar den 27 och 29 augusti

Under 8 tillfällen går vi igenom hur du bygger kroppen stark inifrån och ut på bästa sätt. I en liten grupp kan jag ge dig personlig feedback och hitta rätt variant på övningar utifrån var du är just nu.
Vi kommer att jobba med rörlighet, aktivering och styrketräning i cirkel med inslag av pulshöjande övningar. Dessa kurser passar även dig som har äldre barn men inte kommit gång ordentligt med träningen. Jag hjälper dig att bli stark inifrån och ut!
Du får även tillgång till en facebookgrupp där jag lägger upp veckans pass, både itext och video, och svarar på frågor. Perfekt ifall du skulle råka missa ett tillfälle.

Steg 2

I steg 2-gruppen krävs det att du kommit en bit i din träning och har bra kontakt med den djupa magen.
Helst ska du ha gått steg 1 men det passar även dig som har lite äldre barn och kommit igång lite med träningen men är osäker på om du har aktiveringen i djupa magen.
Du får även tillgång till en facebookgrupp där jag lägger upp veckans pass, både i text och video, och svarar på frågor. Perfekt ifall du skulle råka missa ett tillfälle.

Du kan anmäla ditt intresse för nya grupper som börjar efter sommaren.

Mejla mig på info@mbhalsa.com om du har några frågor eller vill anmäla ditt intresse.

Stäng meny
×
×

Kundvagn