Mammaträning i Falun

Jag är certifierad mammamage-tränare.

Det är bra att komma igång med knipövningar och aktivering av djupa magen direkt efter en förlossning, gärna redan på BB. När du kan börja träna med mig beror på hur du mår efter förlossningen och att du återhämtat dig ordentligt. Du bör ha varit på efterkontrollen ( ca 6-8 veckor) och gärna ha startat med knip och aktiveringsövningar för bäckenbotten och djupa magen. Denna träning passar även dig som gjort kejsarsnitt fast du får vänta tills du har läkt ordentligt innan du kan köra igång.
Antingen bokar du privat träning eller så kommer du och tränar i grupp eller i par.
Alla barn är givetvis välkomna.
Vi fokuserar på bäckenbotten och den inre/djupa magmuskulaturen och det vi kallar för “den inre cylindern”. Vi jobbar inifrån och ut. Först inre styrka innan vi kan gå på några vikter eller hopp.

Jag mäter diastasen för att se hur mycket magmusklerna gått ihop, samt kontrollerar din aktivering av bäckenbotten och de djupa magmusklerna i olika positioner.

  • Mammamage-träning i grupp, 8 veckor (8 x 55 min)    1600 kr/pers  (begränsat antal platser)  I Slättastudion

    Under 8 veckor går vi igenom hur du bygger kroppen stark inifrån och ut på bästa sätt. I en liten grupp kan jag ge dig personlig feedback och hitta rätt variant på övningar utifrån var du är just nu. Vi träffas på tisdagar i Slättastudion.

Steg 1 Grupperna är i full gång. Nya grupper planeras starta i vår. Du kan anmäla ditt intresse  HÄR

Vi kommer att jobba med rörlighet, aktivering och styrketräning i cirkel med inslag av pulshöjande övningar. Dessa kurser passar även dig som har äldre barn men inte kommit gång ordentligt med träningen. Jag hjälper dig att bli stark inifrån och ut!
Du får även tillgång till en facebookgrupp där jag lägger upp veckans pass, både i text och video samt svarar på frågor. Perfekt ifall du skulle råka missa ett tillfälle.

NYTT FÖR 2020!!!!! Ett extra pass i fb-gruppen. Varje torsdag under perioden bjuder jag på ett live-träningspass i gruppen. Träna där du är och chatta med mig före och efter passet. Detta är perfekt för att verkligen få till ett extra pass.
Dessutom kommer det upp filmade knipövningar som påminnelser i gruppen.
Det ingår också ett pack med miniband samt en liten tygväska.

Steg 2 Ny gruppstart under våren 2020. Du kan anmäla dig redan nu: HÄR

I steg 2-gruppen blir det lite tuffare träning så här krävs det att du har antingen gått steg 1 eller att det var minst 4 månader sen förlossning.
Detta är en perfekt start på din riktiga träning. Vi jobbar med cirkelträning med fokus på den djupa magen. Nu vill vi jobba fram en stark mammakropp.
Du får även tillgång till en facebookgrupp där jag lägger upp veckans pass, både i text och video, och svarar på frågor. Perfekt ifall du skulle råka missa ett tillfälle.
NYTT FÖR 2020!!!!! Ett extra pass i fb-gruppen. Varje torsdag under perioden bjuder jag på ett live-träningspass i gruppen. Träna där du är och chatta med mig före och efter passet. Detta är perfekt för att verkligen få till ett extra pass.
Dessutom kommer det upp filmade knipövningar som påminnelser i gruppen.
Tygpåse ingår till alla nya mammor och en överraskning till er andra

  • Privat träning 3 x 45 min      1800 kr 

Detta är en individuell konsultation där jag undersöker din mage och vägleder dig rätt i hur du tränar upp kontrollen på den djupa magmuskulaturen samt bäckenbotten. Jag går igenom din andning, hållning och ger dig enklare träningsövningar att göra hemma för att stärka upp kroppen.

BOKA HÄR

Matilda är mycket kunnig och inspirerande i sin roll som tränare. Man känner sig sedd och uppmärksammad och vet att man får den hjälp man behöver. Rekommenderas för alla som vill lära känna sin nya kropp som mamma.”

Fick mycket bra tips och info att ha med sig i sin ryggsäck för framtida bruk. Jag rekommenderar!

Perfekt träningsupplägg för att komma igång efter graviditet och förlossning. Upplägget passar alla då var och en anpassar träningen till sin egen förmåga. Matilda är även en fantastisk inspiratör med sunda värderingingar kring träning och välmående. “

“Bästa investeringen för din mammakropp för att komma igång med träningen och knipet efter förlossningen. Du ger verkligen kroppen chansen att läka och bygga upp sig i lagom takt med stöd av väldigt duktig mammatränings coach. Detta samtidigt som du får träffa andra mammor och barn åh knyta bekantskaper för framtiden!”

Stäng meny